Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2021

Αίτημα για επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Ακτίου

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας συντάχθηκε επιστολή προς Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκη, που αφορά στο αίτημα της  επανέναρξης της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας-Ακτίου.  Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιείται στον  κ. Χατζηδάκη το σημαντικό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η έλλειψη της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας-Ακτίου στη γενικότερη προσπάθεια μας για την τουριστική  ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Η επιστολή έχει σταλεί και στους  Αντιπεριφερειάρχες  Λευκάδας, Πρέβεζας, στους  Δημάρχους Λευκάδας, Ακτίου-Βόνιτσας,  στο Επιμελητήριο Πρέβεζας,  στους Προέδρους Ξενοδόχων Λευκάδας και Πρέβεζας,  και στις Ομοσπονδίες Ενοικιαζομένων δωματίων Λευκάδας και Πρέβεζας για τυχών παρατηρήσεις. Την επιστολή θα παραδώσει στον κ. Υπουργό αντιπροσωπία των φορέων που θα τον επισκεφτεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Επανακατάρτισης απολυμένων-ανέργων από την ΕΔΕΕ & το Επιμελητήριο Λευκάδας

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Επανακατάρτισης Ανέργων Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι θα προβεί στην  Υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *