Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ακαδημία Λευκάδας – Ακαδημία Μεγανησίου: 4 – 3 (Βίντεο από τον αγώνα)

Την Κυριακή 25-11-2012 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μεγανησίου φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Δημοτικής Ακαδημίας Λευκάδας στο πλαίσιο από μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η ομάδα έως τα Χριστούγεννα.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 4-3 υπέρ της ακαδημίας Λευκάδας αδικεί την ομάδα του Μεγανησίου που την άφησε ιδιαίτερα στεναχωρημένη με τρία δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών .
Σίγουρα το θέμα σε αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή και να χαρούν τα παιδιά την εμπειρία να παίξουν μπροστά σε κόσμο και σε τόσο όμορφα γήπεδα όπως είναι το Δημοτικο γήπεδο Λευκάδας.

Βλέποντας τα δυο τελευταία φιλικά της ομάδας του Μεγανησίου με Α.Ο ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ αλλά και το σημερινό μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάτι καλό γεννιέται και μέσα από την προπόνηση και την σωστή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία το μέλλον τους ανήκει.

 

Βίντεο: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Πνίγηκαν” σε μια κουταλιά νερό. Χωρίς γιατρούς, καθαριότητα και τοπική συγκοινωνία κύλησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι, όπως μας καταγγέλλουν επιχειρηματίες του νησιού, δεν έχουν καθαριστεί οι βασικές παραλίες που

2 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΤΙΣ 25-11 ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ? ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ Η’ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Ο. ΤΑΦΥΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights