Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Προκαταρκτική έρευνα για δημοσιεύματα περί χρεοκοπίας

ΦΩΤ. enet.gr

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου, μετά από αναρτήσεις στο διαδίκτυο στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφερόταν η επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας. Ανάμεσα στα αδικήματα που αναμένεται να διερευνήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση, είναι η πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξη της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

6 σχόλια. Σχολιάστε!
Πρώτη σελίδα Προηγούμενη 1 Επόμενη Τελευταία σελίδα
1 Ο/Η Panos έγραψε: (πριν 15 ώρες)
H Κυρία Ράικου θα μπορούσε κάλιστα να ζητήσει τα αρχεία του BBC, BLOOMBERG, FINANCIAL TIMES,WALL STREET JOURNAL,και να καταλάβει αν είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων περι χρεωκοπίας της χώρας.Οι ίδιοι οι ταπεζίτες έχουν τα χρήματα τους σε τράπεζες του εξωτερικού.Ταξιδευουμε και βλέπουμε.
2 Ο/Η nikos έγραψε: (πριν 15 ώρες)
αληθεύει άραγε ότι κυκλοφορεί σημείωμα στην ΓΣΕΕ αλλά και σε άλλους δημόσιους οργανισμούς ότι πάμε για χρεοκοπία?
Η εθνική τράπεζα σήμερα γιατί αρνήθηκε να μου καταβάλει από τον λογαριασμό μου 2000 ευρώ σε μετρητά, προτείνοντάς μου να μου δώσει μια επιταγή?
Άραγε η εισαγγελέας σε περίπτωση χρεοκοπίας θα κάνει προκαταρκτική έρευνα για εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον πρωθυπουργό και υπουργό οικονομικών?
3 Ο/Η rovespiere έγραψε: (πριν 14 ώρες)
Τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ μην πειράξει κανείς μόνο γιατί ακόμα υποφέρουν από την αδιαλλαξία μας!

Κατά τα άλλα ασ’ την οικονομία να πάρει την πορεία της.
4 Ο/Η Manos έγραψε: (πριν 14 ώρες)
Γιατί δεν δικάζουν και τον γιωργάκη που ψευδώς δήλωσε οτι λεφτά υπάρχουν ενώ ήξερε οτι μπουρδολογούσε;
5 Ο/Η Νίκος έγραψε: (πριν 13 ώρες)
πολύ δίκαιο η κυρία εισαγγελέας. είναι ψευδή είδηση η επικείμενη χρεωκοπία δεδομένου ότι ήδη έχουμε χρεωκοπήσει και απλά δεν ανακοινώνεται επίσημα. όσο για την διασπορά ψευδών ειδήσεων μπορεί να διαβάσει τι έχουν πει τα κοπρόσκυλα του υπουργείου οικονομικών μέχρι σήμερα με πρώτο και καλύτερο τον αρχιψευταρά πρωθυπουργό. εναλλακτικά μπορεί να διαβάσει τους προεκλογικούς του λόγους.
6 Ο/Η Rimbaud έγραψε: (πριν 9 ώρες)
“Ψευδών ειδήσεων”;;;!!!!! Κανονικά έπρεπε να δικάζονται για ηλιθιότητα όσοι λένε ότι δε χρεοκοπήσαμε

ΠΗΓΗ : enet.gr

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του  Meganisi News και της διαχείρισης  και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν για να διαγραφούν.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights