Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Επτανησιακή Αναγέννηση: “Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις για την ειρηνική ανατροπή”

5-11-2012

Η   κυβέρνηση Σαμαρά  φέρνει τη Τετάρτη στη Βουλή προς ψήφιση μέτρα τα οποία:

α) δολοφονούν οικονομικά και κοινωνικά τη μικρομεσαία τάξη της χώρας: επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, έμπορους, βιοτέχνες , δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, περιπτεράδες, καταστηματάρχες  και

β) με τη νέα περικοπή των μισθών και των συντάξεων, ειδικά στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους μισθωτούς των 330€-600€,  φέρνουν τη δόση της φτώχειας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Τον Μάη 2012 και τον Ιούνη 2012  αφενός μεν εκβίαζαν και απειλούσαν ότι χωρίς αυτούς θα έλθει το χάος και αφετέρου υπόσχονταν ότι δεν θα ληφθούν άλλα επώδυνα μέτρα.

Πρόκειται για εν ψυχρώ εκτελεστές του ελληνικού λαού.

Εδώ δεν πρόκειται για κυβέρνηση του ελληνικού λαού αλλά για εκτελεστές του ελληνικού λαού. Μας δολοφονούν οικονομικά και κοινωνικά, μας εξαθλιώνουν. Αυτά τα κυβερνητικά στελέχη και αυτοί οι βουλευτές δεν εκπρόσωποι του λαού. Ενεργούν   ως πράκτορες διεθνών τοκογλύφων και ως υπάλληλοι-εντολοδόχοι  των τραπεζιτών.

Νέες και Νέοι, Επτανήσιες και Επτανήσιοι,

Ένα μόνον πράγμα τους πονάει και τους καίει: Οι μεγάλες ειρηνικές συγκεντρώσεις και πορείες του λαού. Για αυτό και ο στενός πυρήνας των εκάστοτε κυβερνήσεων ρίχνει στην Αθήνα ΚΥΠατζήδες ως κουκουλοφόρους για να τα σπάνε και να τα καίνε, να φοβάται ο κόσμος, να εμποδίζεται από τα δακρυγόνα

και να μη κατεβαίνει στις συγκεντρώσεις. Η αστυνομία έχει πολύ δυνατά παιδιά και πολύ γυμνασμένα παιδιά που θα μπορούσαν μέσα σε 1 ώρα, χωρίς νάχουν μαζί τους ούτε όπλο ούτε γκλομπ να πιάσουν και τους 200 κουκουλοφόρους χωρίς να ανοίξει μία μύτη, αλλά οι εκάστοτε κυβερνώντες θέλουν να αποτρέπουν με τις ζημιές και τις φωτιές αυτό τον τρόπο τις συγκεντρώσεις.

Δεν χωράει εφησυχασμός, δεν μπορεί κανείς πλέον να αδιαφορεί στο επερχόμενο όλεθρο. Μία είναι η απάντηση. Αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη 5 και 6 Νοέμβρη 2008 ολες και όλοι, απεργούμε, κλείνουμε τα μαγαζιά μας, κλείνουμε τα γραφεία μας για 2 ημέρες γιατί αυτοί οι υπάλληλοι των τραπεζιτών θα μας κλείσουν τα μαγαζιά και θα πάρουν τα σπίτια μας για πάντα.

Νέες και νέοι, Επτανήσιες και Επτανήσιοι

Πλημμυρίστε ειρηνικά τις πλατείες και τους δρόμους ειρηνικά.  Κανένας σε πλατεία κανένας σε καφενείο, κανένας στο καναπέ. Βγείτε στους δρόμους.

Για μία ειρηνική ανατροπή, για μία ειρηνική επανάσταση.

Τώρα!

Γιατί τη Πέμπτη θα είναι πολύ αργά!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights