Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2021

Το Επιμελητήριο Λευκάδας συγκροτεί Μητρώο Αλλοδαπών Συνεργατών

Tο Επιμελητήριο Λευκάδας για την αποτελεσματική υποστήριξη ενεργειών τουριστικής προβολής στο εξωτερικό θα προβεί στη συγκρότηση Μητρώου Αλλοδαπών που διαμένουν μόνιμα ή περιοδικά στη Λευκάδα. Σκοπός του μητρώου είναι η εύρεση και επιλογή εθελοντών συνεργατών, που προέρχονται από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας.

Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν θα αναλαμβάνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την κάλυψη μίας ειδικής ανάγκης-ενέργειας που αφορά τη χώρα από την οποία προέρχονται και η οποία θα εντάσσεται στα πλαίσια ενεργειών τουριστικής προβολής. H συμμετοχή των επιλεγόμενων συνεργατών σε οποιαδήποτε ενέργεια τουριστικής προβολής θα γίνεται κατόπιν καθοδήγησης και εκπαίδευσης.

Το Μητρώο θα είναι πάντα ανοιχτό στους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους, εντούτοις, η πρώτη αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη του έτους και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι φυσικά πρόσωπα της αλλοδαπής που διαμένουν μόνιμα ή επισκέπτονται, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη Λευκάδα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ebelef@otenet.gr ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη κα Λάζαρη Πανωραία στα τηλέφωνα 2645022686, 2645022381.

Απαραίτητα στοιχεία κατά την επικοινωνία των ενδιαφερόμενων είναι: όνομα, χώρα προέλευσης, επάγγελμα και στοιχεία επικοινωνίας (η αποστολή βιογραφικού είναι προαιρετική).

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Να πληρωθούν τώρα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που παραμένουν απλήρωτοι για τρεις μήνες

Απλήρωτοι από το Δεκέμβρη παραμένουν 2000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί! Πρόκειται για συναδέλφους που προσλήφθηκαν σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με δύο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *