Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Αυγούστου 2020

Το Επιμελητήριο Λευκάδας συγκροτεί Μητρώο Αλλοδαπών Συνεργατών

Tο Επιμελητήριο Λευκάδας για την αποτελεσματική υποστήριξη ενεργειών τουριστικής προβολής στο εξωτερικό θα προβεί στη συγκρότηση Μητρώου Αλλοδαπών που διαμένουν μόνιμα ή περιοδικά στη Λευκάδα. Σκοπός του μητρώου είναι η εύρεση και επιλογή εθελοντών συνεργατών, που προέρχονται από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας.

Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν θα αναλαμβάνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την κάλυψη μίας ειδικής ανάγκης-ενέργειας που αφορά τη χώρα από την οποία προέρχονται και η οποία θα εντάσσεται στα πλαίσια ενεργειών τουριστικής προβολής. H συμμετοχή των επιλεγόμενων συνεργατών σε οποιαδήποτε ενέργεια τουριστικής προβολής θα γίνεται κατόπιν καθοδήγησης και εκπαίδευσης.

Το Μητρώο θα είναι πάντα ανοιχτό στους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους, εντούτοις, η πρώτη αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη του έτους και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι φυσικά πρόσωπα της αλλοδαπής που διαμένουν μόνιμα ή επισκέπτονται, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη Λευκάδα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ebelef@otenet.gr ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη κα Λάζαρη Πανωραία στα τηλέφωνα 2645022686, 2645022381.

Απαραίτητα στοιχεία κατά την επικοινωνία των ενδιαφερόμενων είναι: όνομα, χώρα προέλευσης, επάγγελμα και στοιχεία επικοινωνίας (η αποστολή βιογραφικού είναι προαιρετική).

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ      ΚΕΝΤΡΟ     ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε. ΙΔΡΥΤΙΚΟ  ΜΕΛΟΣ  ΤΟΥ  Π.Α.ΜΕ   Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7                                                                          ΤΗΛ. 2645022466 Αρ. Πρ.                                                                               Λευκάδα   […]

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση Ιnwetex-cis travel market 2013 στην Αγία Πετρούπολη Ρωσίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Κέρκυρα 14 Οκτωβρίου 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ    Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *