Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Ο Θεόδ. Πάγκαλος η καλύτερη διαφήμιση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα απόφθεγμα του Αθηναίου ρήτορα ΔημοκράτηΠοτέ δεν περίμενα να φτάσει σε τέτοιο κατάντημα η πόλη, ώστε να καταδέχεται να ακούει και τις δικές μου συμβουλές” θα μπορούσε κανείς να προσεγγίσει τη στάση του γηραιού πρώην βουλευτή,  πρώην Αντιπροέδρου και “βαθμολογητή” των υπουργών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και νυν συγγραφέα τού “Όλοι μαζί τα φάγαμε”, κ. Πάγκαλου, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία, ευφυής ων, να προκαλεί τη δημοσιότητα.

Μιλώντας στην “Καθημερινή της Κυριακής” (στον Κωνσταντίνο Ζούλα) υποστηρίζει ότι πρέπει να μπουν αμέσως στην κυβέρνηση ο Βαγγέλης Βενιζέλος (ως υπουργός Ανάπτυξης) και ο Φώτης Κουβέλης(ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης) και χαρακτηρίζει «κουτοπονηριές» και «φτηνές υπεκφυγές» τα όσα υποστηρίζουν για να στηρίξουν το όχι τους, υμνώντας τον Αντώνη Σαμαρά, επιχειρώντας να κατακεραυνώσει τον “ΣΥΡΙΖΑ”, ρίχνοντας τα βέλη του ταυτόχρονα στη “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, ακολουθώντας και αυτός την επικοινωνιακή συνταγή των άκρων …που τέμνονται, αν δεν ταυτίζονται! Φευ!

Τι είπε μ.α. ο κ. Πάγκαλος

Δήλωση 1η: “Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα, θα έλεγα “όλοι μαζί με τον Σαμαρά”, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος“.

Δήλωση 2η: “Ο κ. Τσίπρας είναι συγκυριακό “προϊόν”. Είναι γελοίο άτομο. Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος, η οποία είναι αγανακτισμένη, γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της.”

Κι επειδή στην πολιτική κάποια νερά εξακολουθούν να παραμένουν αχαρτογράφητα ανά τους αιώνες, μάλλον ο κ. Σαμαράς είναι εκείνος που θα πρέπει ν΄ αρχίσει ν΄ ανησυχεί τα μάλα με τη στήριξη Πάγκαλου.

Κατά τα λοιπά, ο αθηναίος ρήτορας είναι επίκαιρος, μα πάρα πολύ επίκαιρος, αλλά είναι δύσκολο ακόμα και να υποθέσουμε αν υπάρχουν κάποιοι που να έχουν κατακτήσει έναν έστω ικανοποιητικό βαθμό αυτογνωσίας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights