Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2022

Απάντηση της Π.Ε. Λευκάδας σε ερώτηση του αντιδημάρχου Απολλωνίων κ. Ν.Βικέντιου σχετικά με τον χείμαρο “Ρουπακιά”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την από 17/10/12 ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του αντιδημάρχου Απολλωνίων κ. Ν. Βικέντιου σχετικά με τον μη καθαρισμό του χειμάρρου ΄΄Ρουπακιά΄΄ και την- κατ’ αυτόν- αδράνεια και αδιαφορία της Π. Ε. Λευκάδας, και προς αποφυγήν παρερμηνειών και παραπληροφόρησης θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας όσο και στην τοπική κοινωνία τα παρακάτω:

Α) Η λαστιχοφόρα τσάπα της Π. Ε. Λευκάδας τις τελευταίες τρεις(3) εβδομάδες καθημερινά προβαίνει με συνδρομή ιδιώτη εργολάβου σε καθαρισμό του προαναφερθέντος χειμάρρου, καθώς και σε αποκατάσταση των προβληματικών τμημάτων του.

Είναι απορίας άξιον το ότι όλο το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του τοπικού αντιδημάρχου οι εργασίες που εκτελούνται.

 Β)  Την ημέρα της θεομηνίας κατέφθασε άμεσα κλιμάκιο της Π. Ε. Λευκάδας το οποίο και προέβη στον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου Βασιλικής-Αγ. Πέτρου-Κομηλιού-Αθανίου-διαστ. Πόρτο Κατσίκι, το οποίο είχε καταστεί απροσπέλαστο λόγω πτώσης δένδρων.

Είναι επίσης απορίας άξιον το ότι και αυτή η παρέμβαση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του τοπικού αντιδημάρχου.

 Επειδή, όπως και σε άλλα φλέγοντα για τον τόπο μας  θέματα, ο Δήμος Λευκάδας δεν ενημερώνεται άμεσα και έγκυρα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, καλό- για τον τόπο μας – θα είναι να φροντίσει επιτέλους να το πραγματοποιήσει.

Η Π. Ι. Ν. και δη η Π. Ε. Λευκάδας στην προσπάθεια καλής συνεργασίας που καταβάλλει, με όλους τους φορείς του τόπου μας, προσπαθούσε και προσπαθεί στα πλαίσια του εφικτού να αντιμετωπίζει άμεσα τα θέματα αρμοδιότητάς της.

Μέριμνά της είναι- και οφείλει να είναι-η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο και τους κατοίκους του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο δολοφόνος με το σμόκιν. Η νέα πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην ελληνική περίπτωση

Γράφει ο Μανώλης Μαυροζαχαράκης, Κοινωνιολόγος –Πολιτικός Επιστήμονας – Η διεθνής πολιτική ατζέντα που διαμορφώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα χαρακτηρίστηκε αφενός […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.