Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2021

Ο Δήμος Μεγανησίου προς τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων έπειτα από παράπονα δημοτών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η υπηρεσία μας το τελευταίο διάστημα γίνεται δέκτης παραπόνων πολιτών για ανεπιτήρητα και αφύλακτα ζώα συντροφιάς που εξέρχονται ελεύθερα σε ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους.

Επειδή το φαινόμενο τελευταία αρχίζει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσειςκαι δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, και υγιεινής των χώρων, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα επιτήρησης των ζώων τους όπως είναι υποχρεωμένοι από τον Νόμο << Για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό>> Ν. 4039/12(ΦΕΚ15 Α/2-2-20120)

Ο Δήμος χωρίς άλλη προειδοποίηση και έχοντας προβεί ήδη σε βεβαίωση παράβασης θα ασκήσει τις διοικητικές κυρώσεις και τα πρόστιμα που ορίζει το άρθρο 21 του παραπάνω νόμου.

 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στο Κατωμέρι Μεγανησίου

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα κλοπής από πλανόδιους Αθίγγανους που πουλούσαν φρούτα έπεσε ηλικιωμένη γυναίκα στο Κατωμέρι, όταν ζήτησε από τον δράστη να της μεταφέρει τα φρούτα στην οικία της και να πληρωθεί.

Ο δράστης, που δεν έχασε την ευκαιρία, άρπαξε το ποσό το 1700 ευρώ από την κρύπτη της ηλικιωμένης κι εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε γρήγορα την κλοπή και ειδοποίησε τα παιδιά της, που με την σειρά τους ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας και ο δράστης συνελήφθη την ώρα της αποβίβασης από το ferry-boat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *