Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Δημιουργία ξανά: “Διοργάνωση ημερίδας με θέμα την αγροτική ανάπτυξη”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

25 Σεπτεμβρίου 2012 1η Πανθεσσαλική Ημερίδα στη Λάρισα Αγροτική ανάπτυξη και διοικητική μεταρρύθμιση
Κάνοντας πράξη τη θέση της ότι υπεύθυνη πολιτική γίνεται μόνο με υπεύθυνους πολίτες, η «Δημιουργία, ξανά!» διοργανώνει 5 ημερίδες σε όλη την Ελλάδα διατυπώνοντας προτάσεις για 10 μείζονα θέματα της πολιτικής σκηνής. Αγροτική Ανάπτυξη, Διοικητική Μεταρρύθμιση, Υγεία, Παιδεία & Πολιτισμός, Μεταναστευτικό, Οικονομική Πολιτική, Δημόσια Ασφάλεια, Περιβάλλον, Τουρισμός, Εξωτερική Πολιτική είναι τα θέματα που θα συζητηθούν ανάμεσα στο κοινό και στους εισηγητές με στόχο τη διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων που θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από το σημερινό αδιέξοδο.

Οι ημερίδες ξεκινούν από την 1η Πανθεσσαλική Ημερίδα που θα γίνει στη Λάρισα, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Διόνυσος (Λ. Κατσώνη & 23η Οκτωβρίου) και θα διαρκέσει από τις 9 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.
Οι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα που αφορούν στην Αγροτική Ανάπτυξη και στη Διοικητική Μεταρρύθμιση. Θα υπάρχει συμμετοχή του κοινού στις συζητήσεις.

Οι άλλες 4 ημερίδες είναι οι:
– 1η Πελοποννησιακή Ημερίδα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην Πάτρα, θέματα συζήτησης Μεταναστευτικό & Ασφάλεια
– 1η Πανηπειρωτική Ημερίδα, Κυριακή 21 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα, θέματα συζήτησης Υγεία & Παιδεία
– 1η Παγκρήτια Ημερίδα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, θέματα συζήτησης Τουρισμός & Περιβάλλον
– 1η Μακεδονική Ημερίδα, Κυριακή 25 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, θέματα συζήτησης Εξωτερική Πολιτική & Οικονομία

Η «Δημιουργία, Ξανά!» οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα για να συνασπίσει τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η πολιτική, όπως τη γνωρίσαμε στη μεταπολίτευση, έχει τελειώσει. Η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει επιτέλους ένα σύγχρονο, αξιοπρεπές δυτικοευρωπαϊκό κράτος, που θα σέβεται και θα εμπιστεύεται τους πολίτες του. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας.

Οι Ημερίδες θα ολοκληρωθούν με το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα γίνει στην Αθήνα, στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, το οποίο θα εκλέξει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Εθνικής Επιτροπής της πολιτικής κίνησης υπεύθυνων πολιτών «Δημιουργία Ξανά!» για την επόμενη τετραετία.

— ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! 211 800 5665

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights