Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2019

Κατάργηση από τη φετινή χρονιά του αφορολόγητου για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την επιβολή φόρου από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 20% ή 30%. Στο τραπέζι και η σταδιακή αύξηση του αφορολογήτου για μισθωτούς και συνταξιούχους από το 2013 με πλήρη κατάργηση των φοροαπαλλαγών.

Την επιβολή φόρου από το πρώτο ευρώ, με κατάργηση του αφολόγητου, και συντελεστή 20% ή 30% για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες και μάλιστα αναδρομικά για τα φετινά εισοδήματα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα σχεδιάζει τη σταδιακή αύξηση του αφορολόγητου ορίου για μισθωτούς και συνταξιούχους αλλά από τα εισοδήματα του 2013, αλλαγές στα κλιμάκια και στους συντελεστές με αύξηση του συντελεστή του πρώτου κλιμακίου στο 15% από 10% και πλήρη κατάργηση των φοροαπαλλαγών.

Συνέχεια (ethnos.gr)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γίναμε τουρκικός περίγελος : Τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα ειρωνεύονται οι τουρκικές εφημερίδες – “Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της”

Σχόλιο ΜΝ :  Που μας  κατάντησαν οι σωτήρες της  Ελλάδας ! Με άκρως ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισαν τα τουρκικά πρωτοσέλιδα την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *