Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Ιουλίου 2021

Φοβούνται! Σε “Νόμο – πακέτο” (όλα σε ένα) τα μέτρα των 11,5 δις για να μην υπάρξουν διαρροές!

Με τη μορφή ενός και μόνο άρθρου θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα. Με την επιλογή του ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς αποσκοπεί να αφαιρέσει από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τη δυνατότητα να επιλέξουν τις διατάξεις που θα καταψηφίσουν ή θα υπερψηφίσουν, σε συνεδρίαση εντός του Σεπτεμβρίου.

«Ολα σε ένα». Σε αυτήν τη φράση συμπυκνώνεται η τακτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στη Βουλή όταν ολοκληρωθεί και επικυρωθεί από τη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το «πακέτο» των μέτρων, ύψους 11,5 δισ. ευρώ.

Οι κ. Σαμαράς και Μεϊμαράκης συμφώνησαν τα μέτρα να εισαχθούν προς συζήτηση και ψήφιση υπό τη μορφή ενός άρθρου, έτσι ώστε να μη δοθεί η δυνατότητα σε κυβερνητικούς βουλευτές να επιλέξουν ποια μέτρα θα στηρίξουν και ποια όχι.

Συνέχεια στην ιστοσελίδα ethnos.gr

Σχετικά

“Αν έτσι έχουν τα πράγματα, ο κ. Σαμαράς ανησυχεί (όσο μπορεί ν” ανησυχεί) για τα «δεκανίκια» του και την ψηφοφορία, μη τυχόν δηλ. και υπάρξουν διαρροές . Μάλλον δεν θα υπάρξει καμία ή αν υπάρξουν τμηματικά ή κατ’  άρθρο μεμονωμένο (αν και θα προτιμηθεί η λύση «πακέτο», όλα σε ένα όπως μας είχαν συνηθίσει και οι προηγούμενοι), θα είναι απολύτως διαχειρίσιμες, πολιτικά και επικοινωνιακά, με τον κόσμο να βομβαρδίζεται με δηλώσεις που θα φέρνουν τη συντέλεια.”

Απόσπασμα από άρθρο που μας είχε στείλει ο Απ. Γατής (29/8/2012).

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *