Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Φεβρουαρίου 2023

Αποσύρθηκε διάταξη για τη Siemens από το φόβο της ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

“Πανωλεθρία της Κυβέρνησης και της διαπλοκής η άτακτη υποχώρηση με απόσυρση της διάταξης για τον Εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη  Siemens, από το φόβο της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Η σημερινή άτακτη υπαναχώρηση της Κυβέρνησης, υπό το φόβο της καταψήφισης της επαίσχυντης προσθήκης για τη Siemens,  καταδεικνύει ότι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ/EKM μέσα στη Βουλή είναι πιο δυνατή από τα πλοκάμια της διαπλοκής που επιθυμούσαν το κοινοβουλευτικό ξέπλυμα του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης.
Επιπλέον, δείχνει ότι η τρικομματική κοινοπραξία τρέμει μπροστά στο ενδεχόμενο απώλειας της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, γι’ αυτό και αποφεύγει την ονομαστική ψηφοφορία.
Η συμφωνία πλέον, σύμφωνα και με τις ομολογίες του κ. Στουρνάρα στη Βουλή, αλλά και τη ρητή πρόβλεψή της είναι άκυρη. Ο κ. Σαμαράς ας ειδοποιήσει την κ. Μέρκελ ότι το δώρο που της πήγε στις 24 Αυγούστου αποσύρεται. Και ο κ. Βενιζέλος ας αποδεχθεί ότι άνθρακες ο θησαυρός στον οποίο υπολόγιζε.
Κανένας δημόσιος υπάλληλος και κρατικός λειτουργός δεν νομιμοποιείται να εκτελέσει τη συμφωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  θα πράξει ό,τι πρέπει για να διασφαλίσει ότι τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα διεκδικηθούν και θα αποδοθούν στο ακέραιο και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτήσουν, ανεξαρτήτως θέσης και αξιώματος.”
Τι προηγήθηκε

Τηλεφώνημα Βενιζέλου σε Σαμαρά για να αποσύρει την διάταξη για τη Siemens

Συνέχεια

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η λεκτικά αποκρυπτόμενη ή ωραιοποιούμενη εμπορευματοποίηση της Υγείας και κυρίως των συμπασχόντων μας, οι οποίοι δεν διαθέτουν την οικονομική άνεση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες Ως γνωστόν, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο, «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights