Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Κάλεσμα Δημάρχου Μεγανησίου

Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Ευστ. Ζαβιτσάνο για τα οικονομικά του δήμου και για τις εξελίξεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΗΓΗ : ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Αγαπητέ Στάθη, έχουμε μια απορία εμείς οι ταπεινοί “λεγεωνάριοι” του δήμου.Πρώτη φορά σας κόβουν χρήματα ή η Πασοκοκρατούμενη ΚΕΔΕ τώρα το κατάλαβε; Πες μας εσύ και η παρέα σου που διοικείτε τον δήμο πότε και πόσα ψηφίσματα διαμαρτυρίας για τις περικοπές του Δήμου επί ΠΑΣΟΚ φέρατε στο δημοτικό συμβούλιο; Πόσες φορές ζητήθηκε κάτι τέτοιο στο συμβούλιο κι εσείς εθελουσίως κωφεύατε. Μήπως θυμάσαι ποιός προσπάθησε να φέρει στο συμβούλιο το “Βοήθεια στο σπίτι”;

    Κροκοδείλια δάκρυα δεν περνάνε πλέον στους Μεγανησιώτες που έχουν μπουχτήσει από λόγια. Ξέρουμε όλοι οπαδός ποιάς ιδεολογίας είσαι. Πρόσφατα και συ και οι δημοτικοί σου σύμβουλοι, στο τελευταίο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, αποδείξατε περίτρανα ποιούς υπηρετείτε.

    Εγώ όμως θέλω ν΄απευθυνθώ στους Μεγανησιώτες και να τους επιστήσω την προσοχή. Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος αναζητεί συμμάχους στην αδιέξοδη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης των τραπεζιτών. Δηλαδή ο δήμαρχος θα ζητήσει την ανοχή της Μεγανησιώτικης κοινωνίας σε πρόσθετους δημοτικούς φόρους, για ν΄αναπληρωθούν τα χαμένα έσοδα από τις περικοπές του ανάλγητου κράτους που όλως τυχαίως με τις επιλογές του στηρίζει. Τον προειδοποιούμε ότι δεν θ΄ανεχτούμε την μετατροπή του δήμου σε φορομπηχτικό μηχανισμό της κυβέρνησης, ότι θα υπερασπιστούμε τα κοινωνικά κεκτημένα και θ΄ανατρέψουμε τα πρόσωπα αλλά και τις αντιλαϊκές πολιτικές που θα μας προτείνουν ως “σωτήρια” λύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *