Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
7 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση μεγαλοστελέχους της ΝΔ με παράγοντες του Μεγανησίου μετά “μυστικού δείπνου”

Συνάντηση επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί είχε άτομο από το “στενό” πολιτικό περιβάλλον του  κ. Αντώνη Σαμαρά με πολιτικούς ταγούς του Μεγανησίου.

Στη συνάντηση που επισφραγίστηκε με γεύμα στο Νυδρί,  λίγες ημέρες  πρίν το  έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα  του τουριστικού καταφυγίου Βαθέος, συμμετείχαν “άπαντες” της  πολιτικής ζωής του Μεγανησίου αλλά και στελέχη της Λευκάδας.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η αναγκαιότητα της απρόσκοπτης συνέχισης του κυβερνητικού έργου στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για την ομαλή εκταμίευση της επόμενης δόσης από τον μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EFSF) καθώς και η  βελτίωση της στήριξης των ντόπιων επιχειρηματιών και της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας  πράγμα που θα επιφέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Λόγω της σπουδαιότητας, η συνάντηση κρατήθηκε μακριά απ΄τα φώτα της δημοσιότητας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 95,1: “Ο νέος Δήμαρχος Μεγανησίου αν δεν υπονομευτεί και από την παράταξη του θα τα καταφέρει.”

Για τις προκλήσεις της νέας Δημοτικής Αρχής Μεγανησίου, μίλησε στον Prisma 95,1 ο Γιώργος Γαβρίλης από το www.meganisinews.gr. Όπως χαρακτηριστικά […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *