Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2022

Διακοπή ρεύματος στο Μεγανήσι…σε δόσεις

Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν οι οικισμοί Σπαρτοχωρίου, Βαθέος και Κατωμερίου και μάλιστα με …δόσεις, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από τους κατοίκους.

Εντελώς ξαφνικά στις 1:30 με 2 το πρωί σημειώθηκε σε αρκετά μεγάλο τμήμα των οικισμών (κάποιοι μιλάν για το μισό σχεδόν Μεγανήσι) διακοπή στην παροχή της ηλεκτροδότησης. Προφανώς θα πρέπει το δίκτυο να «γονάτισε» λόγω της αυξημένης κατανάλωσης ρεύματος που σημειώνεται, αφού η λειτουργία των air conditions είναι απαραίτητη λόγω της αφόρητης ζέστης που πλήττει και θα πλήξει το Μεγανήσι αυτές τις μέρες το νέο κύμα καύσωνα.

Το ρεύμα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες κατοίκων, επανήλθε στις 9:25 πμ περίπου, ακριβώς τη στιγμή που έληξε το δεύτερο μεν σύντομο δε «κύμα» διακοπής που σημειώθηκε στο υπόλοιπο του οικισμού κατά τις 9:15 το πρωί.

Τέλος, αντίστοιχο πρόβλημα σημειώθηκε και στον Πόρο Λευκάδας, πάλι σε δύο φάσεις.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 13 Μαϊου 2016 η εκδήλωση του Συλλόγου ελληνορωσικής φιλίας Μεγανησίου «ΓΚΟΡΛΙΤΣΑ»

Στα πλαίσια του «Έτους της Ρωσίας στην Ελλάδα και του έτους της Ελλάδας στην Ρωσία» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.