Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Οκτωβρίου 2021

Διακοπή ρεύματος στο Μεγανήσι…σε δόσεις

Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν οι οικισμοί Σπαρτοχωρίου, Βαθέος και Κατωμερίου και μάλιστα με …δόσεις, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από τους κατοίκους.

Εντελώς ξαφνικά στις 1:30 με 2 το πρωί σημειώθηκε σε αρκετά μεγάλο τμήμα των οικισμών (κάποιοι μιλάν για το μισό σχεδόν Μεγανήσι) διακοπή στην παροχή της ηλεκτροδότησης. Προφανώς θα πρέπει το δίκτυο να «γονάτισε» λόγω της αυξημένης κατανάλωσης ρεύματος που σημειώνεται, αφού η λειτουργία των air conditions είναι απαραίτητη λόγω της αφόρητης ζέστης που πλήττει και θα πλήξει το Μεγανήσι αυτές τις μέρες το νέο κύμα καύσωνα.

Το ρεύμα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες κατοίκων, επανήλθε στις 9:25 πμ περίπου, ακριβώς τη στιγμή που έληξε το δεύτερο μεν σύντομο δε «κύμα» διακοπής που σημειώθηκε στο υπόλοιπο του οικισμού κατά τις 9:15 το πρωί.

Τέλος, αντίστοιχο πρόβλημα σημειώθηκε και στον Πόρο Λευκάδας, πάλι σε δύο φάσεις.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aνοιχτή επιστολή Βασιλείου Σολδάτου προς τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγανήσι μαζί στο μέλλον», πρώην δήμαρχο Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνο

Κύριε Ζαβιτσάνε, βλέποντας τώρα τελευταία να ενεργοποιείται η  «νόμιμη ευαισθησία» σας σχετικά με περιβαλλοντολογικά  ζητήματα έχω να σας παραθέσω  μερικές […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *