Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιανουαρίου 2022

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου για τα ρατσιστικά σχόλια στο twitter

Και όμως, της στοίχισε το όνειρο! Ο λόγος για την Βούλα Παπαχρήστου, η οποία εξαιτίας της… ατυχούς επιλογής της να αναρτήσει ένα ρατσιστικό σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

ΣΕΓΑΣ: «Στη Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας»

Κοινή γραμμή με την ΕΟΕ χαράζει η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ όσον αφορά την περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου.

Η ομοσπονδία στίβου καταδικάζει το ρατσιστικό της σχόλιο στο twitter και συντάσσεται με την απόφαση της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής να αποκλείσει την αθλήτρια από τους αγώνες του Λονδίνου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει».

ΠΗΓΗ : sports.in.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *