Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Θα δίνουμε κάθε μήνα το 20% της βουλευτικής μας αποζημίωσης σε όσους έχουν ανάγκη – Bίντεο της ομιλίας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά, προτάθηκε από τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Αλέξη Τσίπρα, να παρακρατείται ένα 20% από τις αποζημιώσεις των βουλευτών του κόμματος, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν κοινωνικές δράσεις του κόμματος (Σημείωση ΜΝ: π.χ. ενίσχυση του κοινωνικού ιατρείου, του κοινωνικού παντοπωλείου κ.λπ.). Σημειώνεται ότι, με παλαιότερη συμφωνία, παρακρατούνταν 20% από κάθε βουλευτή υπέρ της συνιστώσας από την οποία προερχόταν.

Ταυτόχρονα, όμως, η κοινοβουλευτική ομάδα, θα πρέπει να δώσει πρώτη το παράδειγμα υποστήριξης της πολύ σημαντικής δουλειάς που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη κοινωνία για την υποστήριξη των δομών και των δικτύων αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για αυτό και σας προτείνω για συμβολικούς, αλλά και ουσιαστικούς λόγους ενίσχυσης να αποφασίσουμε ότι πέρα από το 20% της παρακράτησης της βουλευτικής αποζημίωσης υπέρ του κόμματος να εκχωρούμε κάθε μήνα και ένα επιπλέον 20% για την ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.”
Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα και έξω από τη Βουλή θα αποτελέσουν τη φωνή όσων δεν έχουν φωνή και ασπίδα όσων βάλλονται βάναυσα από τη βαρβαρότητα του μνημονίου και έχουν άμεσα την ανάγκη της υποστήριξής και της αλληλεγγύης μας.”

ΠΗΓΗ : ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σήμερα 21/7 στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

ΠΗΓΗ : enikos.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights