Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Οκτωβρίου 2021

Gossip …Τί έγινε χτες στο Μεγανήσι;

Κάποια άτομα βρέθηκαν χθες το απόγευμα μαζί και μεταξύ αυτών, λένε,  και  «ενεργοί Μεγανησιώτες». Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες (καλοκαίρι, διακοπές έστω και σύντομης διάρκειας λόγω της κρίσης) θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι μια παρέα αρκετών Μεγανησιωτών απολάμβανε την απογευματινή της απόδραση και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και κανά δυο συνηθισμένες κουβέντες. Όμως, διάφοροι «σμπίροι» (για να χρησιμοποιήσουμε και μια λίγο ως πολύ δημοσιογραφική γλώσσα) μας μετέφεραν ότι κάτι αρχίζει να κυοφορείται «εντός των τειχών». Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο η παρουσία συγκεκριμένων Μεγανησιωτών, οι οποίοι έχουν κατά κάποιο τρόπο τοποθετηθεί ανοιχτά είτε ως μονάδες, είτε στα πλαίσια κάποιας συλλογικότητας στα δρώμενα του Μεγανησίου. Κατά συνέπεια η περιέργεια στρεφόταν παράλληλα γύρω από το περιεχόμενο της κουβέντας και η παρέα, καθώς λένε, μάλλον δεν έδινε την εντύπωση του τυχαίου γεγονότος, ενισχύοντας τις …υποψίες  ότι «κάτι τρέχει».

Βέβαια ήδη με το που σχηματιζόταν η παρέα με τα πρώτα άτομα να κάνουν την εμφανισή τους, τα νέα …άρχισαν να ταξιδεύουν και από στόμα σε στόμα, έκαμαν όπως είναι φυσικό το γύρο του νησιού. Απ’ ότι πληροφορούμαστε αποτελεί και σήμερα θέμα συζήτησης στο Μεγανήσι με τα ερωτηματικά πάντως να παραμένουν, ενώ οι όποιες πιθανές απαντήσεις περιορίζονται μάλλον σε εικασίες ή σε βάσιμες υπόνοιες του τύπου «κάτι παίζει». Γι’ αυτό και επιτρέψαμε στον εαυτό μας να κυριαρχηθεί από την περιέργεια και τα διάφορα λόγια που «ταξιδεύουν» στο Μεγανήσι σχετικά με το χθεσινοαπογευματινό «γεγονός» και να … «διολισθήσουμε»  στο … gossip. Αλλά κατά πως λέει και ο θυμόσοφος λαός «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Tη μεταφορά της ράμπας του ferry-boat απ΄το Νυδρί, προαναγγέλει ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας κ. Σπύρος Μαργέλης

Στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 95,1 και στον δημοσιογράφο  Κώστα Κατζατζίδη παραχώρησε συνέντευξη ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, πρώην διατελέσας Νομάρχης και Βουλευτής του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *