Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση του βουλευτή Λευκάδας Θοδ. Σολδάτου στον ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

 

15-07-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας, για τις ερωτήσεις που κατέθεσα στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς Υπουργούς, επιτρέψτε μου τον παρακάτω σχολιασμό:

1. Περί ευθυνών συγκυβερνήσεως.

«…κανείς δεν είναι «αναμάρτητος». Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κουνά το δάχτυλο στους άλλους: …… Όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες που φτάσαμε ως εδώ. ……. Το ποιος φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες το συζητήσαμε προεκλογικά. Ο λαός το έκρινε κι έβγαλε την ετυμηγορία του. Και μας έστειλε εδώ για να διορθώσουμε τα λάθη. Για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Και για να συνεργαστούμε μεταξύ μας…

Υπάρχουν λοιπόν πολιτικά κόμματα που σεβάστηκαν τη λαϊκή ετυμηγορία και αποφάσισαν να συνεργαστούν, ανοίγοντας νέους δρόμους για τη χώρα.

Όπως υπάρχουν και κόμματα που αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή. Και επιμένουν στο παλιό που χρεοκόπησε πλήρως και καταδικάστηκε στη συνείδηση του λαού….»

Από τη Δευτερολογία Αντώνη Σαμαρά στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, Κυριακή, 08 Ιουλίου 2012.

2. Υποβάλλω τη θερμή παράκληση να μη παραποιούνται οι δηλώσεις μου. Το Φλεβάρη του 2012, διατύπωσα δημοσίως τη θέση μου και τις επιφυλάξεις μου για τη δανειακή σύμβαση. Σε καμιά περίπτωση δεν υπέδειξα στον πρόεδρο τι να υπερψηφίσει ή να καταψηφίσει.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Φ. Σολδάτος

ΠΗΓΗ : MYLEFKADA

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *