Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Χωρίς κλιματισμό εξακολουθεί να παραμένει το αεροδρόμιο του Ακτίου. Αύριο πιθανώς θα δοθεί λύση. Με φορητές μονάδες “μπαλώνεται” η κατάσταση

Το σύστημα κλιματισμού στο αεροδρόμιο του Ακτίου εξακολουθεί να παραμένει εκτός λειτουργίας. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απευθύνθηκε και στην γαλλική κατασκευάστρια εταιρία για να δοθεί μια λύση και να εντοπιστεί η βλάβη, όμως λόγω της πολυπλοκότητάς της  μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι.

Η Υ.Π.Α. προέβη στην αγορά κλιματιστικών συσκευών τύπου “ντουλάπας” και ισχύος 66 000 BTU, που απλώς “μπαλώνει” και μάλιστα όχι επαρκώς την κατάσταση, αφού στην ουσία πρόκειται για λύση ανάγκης σε ένα όμως χρονίζον και όχι έκτακτο πρόβλημα (από τον Αύγουστο του 2011) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της περιοχής, της χώρας,  για τον τουρισμό και μάλιστα σε περιόδους αιχμής, αλλά και για τους ίδιους τους υπαλλήλους. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν καθημερινά 5 πτήσεις, τα Σαββατοκύριακα 15 και ολόκληρη τη σεζόν καταφθάνουν περί τους 350 000 επισκέπτες.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θα έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα πιθανώς μέχρι αύριο την Παρασκευή.

[Με πληροφορίες από ρεπορτάζ της πρωϊνής εκπομπής της ΝΕΤ “Συμβαίνει τώρα”]

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights