Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2021

Πανάκριβες οι πελατειακές σχέσεις σε δήμο

Ζαλάδα… προκαλεί το νούμερο των δημοτικών υπαλλήλων που δούλευαν στο δήμο Τρικάλων.

Ο συνολικός αριθμός ήταν 1.183 και κάθε χρόνο για τη μισθοδοσία ο Δήμος κατέβαλε το ποσό τον 22.000.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε 22 εκ. ευρώ για 1183 δημοτικούς υπαλλήλους.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με το δήμαρχο Τρικάλων κ. Χρήστο Λάππα και του ζήτησε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Πραγματικά όταν ανέλαβα το δήμο και είδα πόσοι ήταν οι δημοτικοί υπάλληλοι και το ποσό που χρειαζόμασταν να καταβάλουμε κάθε χρόνο για μισθούς, δεν το πίστευα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε όπως ήταν λογικό εξορθολογισμός των υπαλλήλων και αυτή την στιγμή έχουμε 894.»

Τον ρωτήσαμε πως ήταν δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί για να μας απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Πελατειακές σχέσεις που δημιουργήθηκαν για να παίρνουν τις ψήφους χωρίς να νοιάζει κανένα που θα βρίσκαμε τα 22 εκ. ευρώ για τους πληρώσουμε με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή το έλλειμμα του δήμου να αγγίζει τα 65 εκ. ευρώ.

Βέβαια οι σχεδον 300 απολύσεις που έγιναν σε αυτήν την περίοδο που περνάμε δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά όλα αυτά είναι τα αποτελέσματα των πελατειακών σχέσεων στα οποία είχαμε συνηθίσει όλοι μας.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμαρχε απαντήστε…

Ανοικτή Επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου ,π.Αντιδημάρχου Ζαχαρία Ζούπη προς τον Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας Share  “ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΗ ,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *