Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιουνίου 2021

Και φέτος επιχορηγούνται οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων μέσω ΕΣΠΑ

Επιχορήγηση τουριστικών καταλυμάτων μέσω ΕΣΠΑ

Η χρήση του διαδικτύου καθώς και των απαιτήσεων που πρέπει να διαθέτει ένα τουριστικό κατάλυμα έχουν αλλάξει πλέον τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες και αλλοδαποί τουρίστες κλείνουν τις διακοπές τους. Πλέον, στην συντριπτική τους πλειοψηφία κάνουν έρευνα αγοράς για τα αεροπορικά, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και βέβαια στο κατάλυμα στο οποίο θα μείνουν.

Από τη μία είναι δεδομένη η γκρίνια από στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων και ιδίως από την πλευρά των ιδιοκτητών για τη μείωση των κρατήσεων λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά από την άλλη βλέπουμε τουριστικές μονάδες- ιδίως οικογενειακές επιχειρήσεις- χωρίς σωστή υποδομή.

Για αυτό με ταχείς ρυθμούς τρέχει ήδη και φέτος το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ μέσω του οποίου επιχορηγούνται ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και η προθεσμία καταβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών ολοκληρώνεται σήμερα. Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και στο οποίο να θυμίσουμε ότι πέρυσι συμμετείχαν 70 περίπου ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, ενώ η Ομοσπονδία καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στα γραφεία της, ώστε να προλάβουν να εξυπηρετηθούν.

ΠΗΓΗ : imerazante.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *