Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιουλίου 2021

“Γαλάζιος εμφύλιος” στη Λευκάδα. Για νοθεία μιλά ο Ξενοφών Βεργίνης

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί ο κ. Βεργίνης στην επιστολή του σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για ευρύτατη νοθεία και ανοχή από μέρος της παράταξης.

«Τσουνάμι» εξελίξεων πρόκειται να προκαλέσει στην γαλάζια παράταξη η απόρρητη επιστολή υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είχε σαν αποδέκτη τον γραμματέα πολιτικής επιτροπής του κόμματος, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Η επιστολή, την οποία δημοσιεύει σήμερα η zougla.gr, αφήνει σαφείς υπόνοιες για την ύπαρξη εσωκομματικού σκανδάλου που όζει από παρεμβάσεις παραποίησης και νοθείας των ψηφοδελτίων των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Συντάκτης της επιστολής είναι ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Λευκάδα, κ. Ξενοφών Βεργίνης, ο οποίος αναφέρει στον κ. Λυκουρέντζο ότι νιώθει κατάφορα αδικημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα της περιοχής του καθώς θεωρεί ότι παρ’ όλο που βγήκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, δεν εξελέγη βουλευτής λόγω παρέμβασης στα ψηφοδέλτια. Παρέμβαση που σαν αποτέλεσμα είχε να καταλάβει την έδρα ο συνυποψήφιος του, κ. Θοδωρής Σολδάτος.

«Υπήρξε νοθεία»

Συνέχεια 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμαρχος ο Ηλίας Λογοθέτης!

Έβγαλε ήδη και προεκλογικές αφίσες!!! Δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τον ταλαντούχο Λευκαδίτη ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη. Έπειτα από την επιτυχημένη παγκόσμια […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *