Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Σεπτεμβρίου 2020

Θετική η ΔΗΜΑΡ στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ

Θετική στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ είναι η ΔΗΜΑΡ, όπως δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, Θ. Μαργαρίτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ανέφερε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις, οι οποίες έχουν σχέση με ζητήματα εθνικής στρατηγικής σημασίας, όπως είναι η ενέργεια ή το νερό, δεν βρίσκουν σύμφωνο το κόμμα.

«Αντιθέτως, οι ιδιωτικοποιήσεις σε ζητήματα τα οποία δεν θίγουν τους στρατηγικούς πυλώνες του δημοσίου, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Είχαμε φέρει το παράδειγμα του τζόγου» είπε, χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαργαρίτης αναφέρθηκε στον ΟΠΑΠ, λέγοντας ότι «είχαμε πει ότι είμαστε ανοιχτοί. Φυσικά, να δούμε τις συνθήκες, τις τιμές πώλησης. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού, υπάρχει ένα πεδίο που μπορούμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Βεβαίως, είναι και το μόνο πεδίο στο οποίο παρέμειναν οι διαφορετικές προσεγγίσεις και στα πλαίσια της προγραμματικής συμφωνίας …».

ΠΗΓΗ : ethnos.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αποκλειστικό: Διαβάστε το 9σέλιδο πόρισμα-φωτιά με το οποίο στοιχειοθέτησε τις κατηγορίες ο εισαγγελέας

Διαβάστε αποκλειστικά στο newsbomb.gr ολόκληρο το συγκλονιστικό πόρισμα, με το οποίο ο Εισαγγελέας «τύλιξε» την Χρυσή Αυγή Γιάφκες με όπλα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *