Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

Η εφορία έστειλε ειδοποιητήριο στον Νικόλα Άσιμο, που έχει “φύγει” από το 1988!

Όπως φαίνεται από την «τσιμπίδα» του υπουργείου Οικονομικών, δεν ξεφεύγει κανείς. Ούτε καν ο διάσημος καλλιτέχνης Νικόλας Άσιμος, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1988!

Με τα έσοδα του κράτους να βρίσκονται πιο χαμηλά από ποτέ, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών άρχισαν να ξεσκονίζουν όλα τα βιβλία με όσους χρωστούν στο Δημόσιο, ακόμα με τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αν και δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν διακόψει τις εργασίες τους, οπότε θα πρέπει να καταβάλουν το τέλος επιτηδευματία.

Όπως δημοσιεύει σήμερα «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ακόμα και στον Νικόλα Άσιμο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί οτι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Προφανώς ο υπάλληλος που συνέταξε και έστειλε το ειδοποιητήριο δεν είχε και τις καλύτερες μουσικές γνώσεις, αφού ο στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988, δηλαδή μόλις 24 χρόνια πριν.

Και όπως έγραψε ο Άσιμος, «Βαρέθηκα να λέω τι θα αλλάξει. Το σύστημα μας έχει επιτάξει».

ΠΗΓΗ : agrinioculture.gr via newpost.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights