Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2022

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σ. Σπύρου τηλεοπτικό συνεργείο της RAI 3 και της επιτυχημένης τουριστικής εκπομπής Alle Falde del Kilimangiaro

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 12 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού

                   49100, Κέρκυρα                                        

Τηλ: 26610 – 26523

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σ. Σπύρου τηλεοπτικό συνεργείο της RAI 3 και της επιτυχημένης τουριστικής εκπομπής Alle Falde del Kilimangiaro

  Τον Περιφερειάρχη Ι.Ν. Σπυρίδωνα Σπύρου, επισκέφθηκε το πρωί τηλεοπτικό συνεργείο της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης  RAI 3 και του τουριστικού προγράμματος Alle Falde del Kilimangiaro.

Επικεφαλής του συνεργείου είναι ο παραγωγός Alessandro Di Nitto  και επίσης στη συνάντηση ήταν η Elena Bonera.

Πρόκειται για την κορυφαία τηλεοπτική εκπομπή τουριστικού περιεχομένου με θεαματικότητα που ξεπερνά το 1.500.000 εκατομμύρια τηλεθεατές και μεταδίδεται κάθε Κυριακή απόγευμα.

Οι παραγωγοί της Ιταλικής εκπομπής θα παραμείνουν από 5 μέχρι 15 Ιουνίου στα Ιόνια νησιά, για να ληφθούν πλάνα για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ το οποίο θα αναφέρεται στην ιστορική κληρονομιά, τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική αλλά και τη φυσική ομορφιά των Ιόνιων Νησιών.

Ο χρόνος προβολής των ντοκιμαντέρ υπολογίζεται τον Φεβρουάριο 2013 και δεδομένου ότι το τελικό προϊόν είναι περιουσιακό στοιχείο της RΑΙ, προβλέπονται και επαναλήψεις  μέσω ειδικών προγραμμάτων και από τα κανάλια της δορυφορικής Κρατικής Τηλεόρασης.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τη RAI 3 επιτεύχθηκε με τη συνδρομή του διευθυντή του ΕΟΤ στο Μιλάνο, Μιχάλη Τερζίμπαση, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης του Μιλάνου αλλά και της συμμετοχής της Π.Ι.Ν. στον Μαραθώνιο της ιταλικής πόλης.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Π.Ι.Ν: Διαμαρτυρία επί του Χωροταξικού Σχεδιασμού Υδατοκαλλιεργειών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ     ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ   Ταχ.Δ/νση      : Διοικητήριο Τ.Κ.                :28100 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *