Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Αυγούστου 2021

Marketpallinis.gr: μια πρωτοβουλία του δήμου Παλλήνης για συναλλαγές χωρίς μεσάζοντες

Ένα νέο ηλεκτρονικό εργαλείο για φθηνότερα προϊόντα αποκτούν οι δημότες και κάθε ενδιαφερόμενος στην περιοχή της Παλλήνης. Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής έχει τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική σελίδα Marketpallinis.gr.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Δήμος Παλλήνης αποφάσισε να παρέμβει στο καταναλωτικό κίνημα με τη διαμεσολάβηση μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. Μέσα από τη σελίδα ο δήμος έρχεται σε επαφή με παραγωγούς προκειμένου οι πολίτες να αποκτήσουν προϊόντα σε χαμηλές τιμές και κυρίως χωρίς μεσάζοντες.

Με τη χρήση τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα αναπτύχθηκε ένα διαδικτυακό εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο δημότη να ενημερώνεται για τις τρέχουσες διανομές προϊόντων, να προβαίνει σε παραγγελίες, να επεξεργάζεται τις παραγγελίες του, να εκτυπώνει αποδεικτικά παραγγελίας, και να εκδηλώνει ενδιαφέρον για προϊόντα που θα ήθελε να διανεμηθούν.

Παράλληλα οι προμηθευτές μπορούν μέσω της σελίδας να πληροφορούν το Δήμο για τα προϊόντα τους καταγράφοντάς τα στην ειδική φόρμα που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό και δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή με τον τρόπο αυτό δίνεται ένα εργαλείο στον πολίτη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και ένα εργαλείο στο Δήμο για να διαχειρίζεται αποδοτικότερα τα αιτήματα των πολιτών και να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία.

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *