Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Ιουλίου 2021

Τηλεμαχία

(από τον Αραβανή Δημ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Πρόσκληση από την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! προς τον ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεμαχία
Για πολλοστή φορά, γινόμαστε θεατές της μικροπολιτικής τακτικής που ακολουθούν τα κόμματα σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά debates.

Για ακόμη μια φορά, χειρίζονται το δικαίωμα των πολιτών στην πληροφόρηση, ανάλογα με το στενό κομματικό τους συμφέρον και την απόστασή που τους χωρίζει από την εξουσία.

Το δίδυμο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όριο με αποτέλεσμα να αφήνουν τον κόσμο, ειδικά όλους εμάς που αδιαπραγμάτευτα υποστηρίζουμε την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη, με αναπάντητα ερωτήματα.

Δεν θέλουμε να μείνουμε με αναπάντητα ερωτήματα. Και θέλουμε τις απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ που με τις πολιτικές που προτείνει μας φέρνει αντιμέτωπους με την αναγκαστική έξοδο της χώρας από την Ευρώπη.

Καλούμε λοιπόν τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μ. Γλέζο να συμμετέχει σε debate με την επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «δημιουργία, ξανά!» κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Δεν βάζουμε κανόνες στο τρόπο διεξαγωγής, ούτε όρους γιατί δεν έχουμε μικροπολιτική σκέψη. Δεχόμαστε προκαταβολικά όποιον τρόπο ορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μ. Γλέζος.

Συνασπισμός «δημιουργία, ξανά».

Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου: Τηλ. 2118005665 press@dimiourgiaxana.gr,
2107472530 press@drassi.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *