Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Φεβρουαρίου 2023

“Επιχειρησιακό Σχέδιο για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της μικρών νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων”

Τεχνική σύσκεψη, με αντικείμενο την προετοιμασία της υλοποίησης του «Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Μικρών Νησιών της Π.Ι.Ν.», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 11.30 π.μ. στα Γραφεία της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Π.Ι.Ν. στην Κέρκυρα.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν: Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας και οι Αντιδήμαρχοι Μικρών Νησιών, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας και οι Αντιδήμαρχοι Καστού και Καλάμου, οι Δήμαρχοι Παξών, Μεγανησίου και Ιθάκης, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες Μικρών Νησιών, Σμαράγδα Σαρδελή και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Ι. Μαλακάσης, ενώ, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, χρήσιμο είναι να παραβρεθούν και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες όλων των εμπλεκομένων δήμων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Μαΐου 2012, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ενέκρινε το «Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Μικρών Νησιών της Π.Ι.Ν.».

[Δελτίο Τύπου της ΠΙΝ]

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights