Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Απόδοση ποσού από τους ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) μηνός Μαΐου 2012 στον Δήμο Μεγανησίου

Μειωμένη κατά 15,5 εκ. ευρώ είναι η επιχορήγηση των δήμων για το μήνα Μάιο σε σχέση με την αντίστοιχη του Απριλίου και όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση το αποδιδόμενο ποσό είναι προσαρμοσμένο αφενός στο πλαίσιο της εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής, αφετέρου, στα μειωμένα έσοδα που αποτελούν πηγή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των δήμων για το 2012, έναντι αυτών του 2011.

Από το λογαριασμό του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο “Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών”, κατανέμεται  το ποσό 133.331.183,20 €, το οποίο αποδίδεται ως τακτική επιχορήγηση μηνός Μαϊου 2012 σε όλους τους Δήμους της Χώρας.

Τα αποδιδόμενα ποσά προορίζονται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους και αποτελούν την πέμπτη (ε΄) δόση (μηνός Μαϊου), των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, έτους 2012.

Στον Δήμο Μεγανησίου αποδίδεται το ποσό των 58.293,51 €.

Ολόκληρη η Απόφαση εδώ.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού από την κινηματογραφική λέσχη Μεγανησίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεγανησίου κάνει ποδαρικό με την γνωστή ταινία περιπέτειας και φαντασίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights