Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Υπάρχουν και βουλευτές που διαβάζουν πριν ψηφίσουν

Βουλευτής… τα πήρε και πέταξε το νομοσχέδιο στον αέρα (vid)

“Αυτά τα νομοσχέδια δεν μπορούν να έρχονται την τελευταία στιγμή. Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο. Πως θα καταλάβω εγώ τι θα ψηφίσω για τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θα έπρεπε να ντρέπεστε” φώναζε έξαλλος και πέταξε τα χαρτιά στον αέρα.
Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε ο Δημοκρατικός βουλευτής Μαικ Μποστ από το Ιλινόις όταν του ανακοινώθηκε ότι μέσα σε 15 λεπτά έπρεπε να διαβάσει ένα νομοσχέδιο που αφορούσε τους εκπαιδευτικούς και το οποίο είχε ήδη ψηφιστεί από τη Γερουσία.


ΠΗΓΗ : mediagate.gr

Στα δικά μας τώρα, όσο παρακολουθούσε κανείς την ελληνική μνημονιακή επικαιρότητα της μνημονιακής κυβέρνησης και των μνημονιακών συνοδοιπόρων τους, θα θυμάται δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις: Τον ανεξάρτητο βουλευτή Πρέβεζας (διαγραμμένος από το ΠΑΣΟΚ), Ε. Παπαχρήστο (εδώ) και τον “αδιάβαστο” Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που όμως “πέρασε” το μάθημα και πήγε στην επόμενη τάξη, ενώ εμείς μείναμε στην ίδια και οι από πάνω προσπαθούν με χίλια δυο τερτίπια να μας οδηγήσουν εμάς που είμαστε ήδη κάτω να “πιάσουμε” τον … άπατο πάτο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Νέος τουριστικός θεσμός στην Ελλάδα από φέτος: «Λευκή εβδομάδα» με κλειστά σχολεία

Υλοποίηση του χρόνιου αιτήματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) «Λευκή εβδομάδα» ή αλλιώς «σχολική ανάπαυλα», τιτλοφορείται ο νέος τουριστικός θεσμός […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights