Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάθεση μελέτης για τα λιμάνια των Μικρών Νησιών του Ιονίου

Στην σημερινή (2/6/2012) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων αντικείμενο θα αποτελούσε το θέμα των λιμανιών των Μικρών Νησιών –μεταξύ αυτών του Μεγανησίου και οι ανάγκες τους με ανάθεση σχετικής μελέτης (δείτε εδώ).

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο θέμα δεν ετέθη προς συζήτηση διότι, όπως μας πληροφορεί η Περιφέρεια μέσω του σημερινού Δελτίου Τύπου, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη συνεδρίαση η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης κ. Σμαράγδα Σαρδελή.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το σημερινό Δελτίο Τύπου, το οποίο μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στην κατηγορία «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ» του ΜΝ (Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων – 02 Ιουνίου 2012) ή κάνοντας “κλικ” εδώ.

“Λόγω της απουσίας της Αντιπεριφερειάρχη Νησιωτικής Πολιτικής, Σμαράγδας Σαρδελή, από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναβλήθηκε το θέμα των λιμενικών υποδομών στα μικρά νησιά, ενώ σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Ι.Ν. προγραμματίζεται να ανατεθεί σε μελετητή η έρευνα των αναγκών των λιμανιών στα μικρά νησιά, καθώς και η μελέτη τους, προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις σε αυτά.”

Σχετικά

Π.Ι.Ν.: 250.000 ευρώ για λιμενικά έργα. Ποια η εξέλιξη για τα λιμάνια στο Μεγανήσι

Τα λιμάνια του Μεγανησίου στην συνεδρίαση Νησιωτικής Πολιτικής της ΠΙΝ

Αθερινός, Σπαρτοχώρι: Τον κώδωνα του κινδύνου (επανα)κρούει η Π.Ι.Ν.

Κίνδυνος να χαθούν τα λεφτά για τα λιμάνια Αθερινού και Σπαρτοχωρίου, αν δεν ολοκληρωθούν μέχρι 30/9/2012

Για τα λιμάνια των Μικρών Νησιών της ΠΙΝ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *