Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Αυγούστου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Το νοσοκομείο Λευκάδας χαροπαλεύει

TO NOΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ

Σαν αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών κατεδάφισης που εφαρμόζονται τα δύο τελευταία χρόνια στην Υγεία, το Νοσοκομείο Λευκάδας κινδυνεύει να κλείσει.

Η κατάσταση όσον αφορά τη λειτουργία του επιδεινώνεται καθημερινά, με την τραγική έλλειψη της απαραίτητης χρηματοδότησης, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για τις λειτουργικές του ανάγκες.

Χαρακτηριστικά καταγγέλλεται ότι λόγω έλλειψης πετρελαίου, οι ασθενείς και το προσωπικό δεν έχουν ζεστό νερό περίπου ένα μήνα τώρα.

Από μέρα σε μέρα λοιπόν κινδυνεύει να κλείσει λειτουργικά, με τραγικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία χιλιάδων ανθρώπων της Λευκάδας και της Αιτωλ/νίας που εξυπηρετούνται από αυτό.

Ζητάμε:

Η διοίκηση του Νοσοκομείου να ενημερώσει άμεσα και ανοικτά τους πολίτες για την κατάσταση.

-Το Δημοτικό Συμβούλιο της Λευκάδας να συνεδριάσει άμεσα, να συζητήσει και να αποφασίσει γι αυτό το ζήτημα, που αφορά όλους τους πολίτες της Λευκάδας και μάλιστα σε μία περίοδο που οι ανάγκες λόγω τουριστικής περιόδου αυξάνουν.

– Οι εργαζόμενοι της Λευκάδας πρέπει να κινητοποιηθούν μέσα από τους μαζικούς τους φορείς, ώστε να μην κλείσει το Νοσοκομείο και να αποφευχθεί η απειλούμενη ανθρωπιστική κρίση.

ΛΕΥΚΑΔΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πυγμή μωρήηηηηηηη!

Αρθρογράφος: Λιάνα Κανέλλη (το φετινό εθνικό τουριστικό μας σλόγκαν) Φαντάζομαι εύκολα το φετινό καλοκαίρι, όπως το έχει σχεδιάσει το κυρίαρχο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *