Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2022

«Ο λαός θα αναγκαστεί να διεκδικήσει με τα χέρια του το ψωμί του»

Προειδοποίηση στον λαό απηύθυνε η Αλέκα Παπαρήγα

Ότι η άναρχη πτώχευση είναι προ των πυλών για τον ελληνικό λαό τους επόμενους μήνες τόνισε σε δήλωση της με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, η Αλέκα Παπαρήγα. Η γ.γ. του ΚΚΕ ανέφερε ότι μοναδικός στόχος είναι η κερδοφορία του κεφαλαίου και κάλεσε το λαό να είναι προετοιμασμένος γιατί θα κληθεί μετά τις εκλογές να διεκδικήσει με τα ίδια του τα χέρια το ψωμί του.«Η προεκλογική αγωνία των άλλων κομμάτων, το τι θα γίνει στις 18 Ιούνη και μετά, ένα στόχο έχει. Πώς θα υπηρετηθεί και μόνο η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Μετά τις 18 Ιούνη θα αποδειχθεί επίσης ότι είναι ξεπερασμένη και η συζήτηση ποιες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στο μνημόνιο, ποιες τροποποιήσεις δέχεται η ΕΕ ή όχι, για τον εξής λόγο:

Η άναρχη πτώχευση είναι προ των πυλών για τον ελληνικό λαό τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως και μέσα στο 2013. Προειδοποιούμε λοιπόν τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την περίπτωση απέναντί του είτε είναι κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή κυβέρνηση θα είναι αντίπαλός του.

Δεν πρόκειται να στηρίξει το λαό καθόλου. Αντίθετα ο λαός και στην προεκλογική περίοδο και αμέσως μετά πρέπει να είναι απολύτως προετοιμασμένος και οργανωμένος, γιατί θα χρειαστεί να διεκδικήσει με τα ίδια του τα χέρια το δικό του το ψωμί.

Κανείς άλλος από τα πάνω δεν πρόκειται να του δώσει τίποτα. Να γιατί χρειάζεται ένα ΚΚΕ ισχυρό, δυνατό. Γιατί είναι το κόμμα εκείνο που χωρίς να φοβάται τις θυσίες, χωρίς να φοβάται κανένα εμπόδιο μπροστά του θα τα δώσει όλα για να αναπτυχθεί η εργατική λαϊκή δράση, να απελευθερωθεί πλήρως η λαϊκή πρωτοβουλία και να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Διαφορετικά ο λαός θα οδηγηθεί σε μια τραγωδία», ανέφερε στη δήλωση της η Αλέκα Παπαρήγα

 
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *