Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Φέρονται ως υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα

Το παρακάτω το “αλιεύσαμε” από εδώ και το αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη. Όμως στην πολιτική τίποτε δεν αποκλείεται. Ο καιρός κοντά, θα δείξει.

Εκλογές Ιούνιος 2012: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι με ΠΑΣΟΚ σε όλους τους νομούς

…………

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στην Λευκάδα εκτός απροόπτου θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο νυν βουλευτής Σ. Μαργέλης, ενώ ο πρώην πολιτευτής Θ. Μεσσήνης ήταν σε φάση να μην ξαναδοκιμάσει την τύχη του. Επίσης από τον Ανδρέα Λοβέρδο προωθείται η υποψηφιότητα της Λιλύς Καραβία, που είναι και σύμβουλος του. Ακούγεται επίσης το όνομα του οδοντιάτρου Δ. Γεωργάκη.

Πάντως από το ΠΑΣΟΚ έχουν εκδοθεί οι οδηγίες για τους υποψήφιους βουλευτές στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ιπποκράτους 22, Τ.Κ.  106 80

Τηλ.: 210-3665356, 2103665357 και 210-3665040

Fax: 210-3665038


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

                                    Βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012

 

1.ΤΡΟΠΟΣ και ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ υποβολής υποψηφιότητος βουλευτή

Η διαδικασία γίνεται εξ αρχής. Ξεχνάμε παντελώς τη διαδικασία που έγινε για τις εκλογές της 6-5-2012.

Η πρόταση υποψηφιότητος γίνεται από τον ίδιο τον υποψήφιο.

Για το σκοπό αυτό ο υποψήφιος βουλευτής συμπληρώνει προσεκτικά χωρίς να παραλείψει κανένα στοιχείο (οι δηλώσεις είναι αυστηρά τυπικές και δεν επιτρέπονται παραλείψεις) το παρακάτω έντυπο “ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ’’ που έχει συντάξει ο τομέας νομικής κάλυψης εκλογών , επισυνάπτει γραμμάτιο ή παράβολο 146,74 ΕΥΡΩ που το παίρνει από κάποια ΔΟΥ και το παραδίδει σε δικαστικό επιμελητή. Ο Δικαστικός επιμελητής επιδίδει την πρόταση στον πρόεδρο του Πρωτοδικείου της πρωτεύουσας του (όπου υπάρχουν περισσότερα πρωτοδικεία).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ (τελευταία μέρα) για την επίδοση της υποψηφιότητος στον Πρόεδρο του πρωτοδικείου είναι η Δευτέρα 28-5-2012.

2.ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Όποιοι υποψήφιοι έχουν οποιοδήποτε κώλυμα εκλογιμότητας από αυτά που ορίζει το άρθρο 56 του Συντάγματος ( π.χ. υπάλληλοι του Δημοσίου ,του Ν.Π.Δ.Δ ,των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων του ΟΤΑ και του κράτους , Δήμαρχοι ,πρόεδροι κοινοτήτων , αλλά και Αντιδήμαρχοι παραιτούνται από έμμισθες τις θέσεις τους μέχρι την Δευτέρα 28-5-2012 . Η παραίτηση γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επίδοση της σχετικής δήλωσης παραίτησης με Δικαστικό επιμελητή .

Παραθέτουμε το σχετικό έντυπο (ο βαθμός που έχει ο υπάλληλος, γιατρός κ.λ.π. αυστηρά : ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ) .

Η παραίτηση ισχύει από τη στιγμή της επίδοσης. ΠΡΟΣΟΧΗ‼ Αμέσως μόλις επιδοθούν η υποψηφιότητα και η παραίτηση πρέπει και για τον έλεγχο και την ακριβή αντιγραφή των στοιχείων του υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο να μας σταλούν με FAX ολόκληρες, δηλαδή και το κείμενο της πρότασης ή της δήλωσης και η βεβαίωση του Δικαστικού Επιμελητή, οι εκθέσεις επιδόσεως .Εφιστούμε την προσοχή για την αποστολή : FAX .2103665038 για τον τομέα νομικής κάλυψης .

Παρατίθενται τα υποδείγματα των δύο ( 2) εντύπων .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. @Αλλαγή
    Άμα την αγαπάς να πας να την πάρεις!Εμείς τι φταίμε να την πληρώσουμε για…νύφη βραδιάτικα.Δεν θυμάσαι τι έγινε την τελευταία φορά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights