Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Α. Τσίπρας: Τέλος στο πάρτι των ΜΜΕ

«Να σταματήσει η ασυδοσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», δήλωσε σε υψηλούς τόνους το βράδυ της Τετάρτης στην κρατική τηλεόραση ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση των media απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξη του ήταν σαφής «Το πάρτι θα σταματήσει».

Εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν οι μεγάλες επιχειρήσεις να μπορούν να συνεχίσουν να δανείζονται ενώ οι μικρομεσαίες οδηγούνται στο γκρεμό, δήλωσε «η Δημοκρατία έχει κανόνες. Το δημόσιο χρήμα πρέπει να υπόκειται και σε δημόσιο έλεγχο».

«Δεν μπορεί κάποιοι να έχουν τις επιχειρήσεις τους ή τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ελέγχουνε και να παίρνουνε δανειοδότηση επ’ άπειρον και κάποιες επιχειρήσεις μικρομεσαίες να έχουν κλείσει και να έχουν μπει στον Τειρεσία επειδή δεν μπορούν να πάρουν άλλον δανεισμό. Θα σταματήσει αυτό το πάρτι».

Ανέφερε επίσης ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι η επίθεση που θα δεχτεί εντός των επόμενων ημερών θα είναι λυσσσαλέα και επανέλαβε ότι μιλάει ευθέως για την επόμενη ημέρα. «Και το ξέρω, το λέω με επίγνωση ότι η επίθεση που θα δεχτούμε ένα μήνα τώρα θα είναι λυσσαλέα. Ξέρουμε όμως ότι όσο μας επιτίθενται τόσο μας κάνουν συμπαθέστερους στον ελληνικό λαό».

Ωραίος φιλιππικός λόγος απάντησε ο Στέλιος Κούλογλου με τον Αλέξη Τσίπρα να του απαντά ότι «Όχι, δεν ήταν καθόλου φιλιππικός. Ήταν μία ειλικρινής τοποθέτηση και σας παρακαλώ να το αξιολόγησετε αυτό».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε «δεν υπονοώ απαντάω ευθέως» και επανέλαβε «Η δημοκρατία έχει κανόνες. Το δημόσιο χρήμα πρέπει να υπόκειται σε δημόσιο έλεγχο».

«Μιλάω ευθέως. Αυτή η ασυδοσία που υπάρχει και στα ΜΜΕ θα πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται δηλαδή ο ελληνικός λαός να χειραγωγείται διαρκώς από κάποια γενικά και αόριστα συμφέροντα. Εδώ πρέπει να μπούνε κανόνες», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Άλλο βέβαια ο ελληνικός λαός δεν χειραγωγείται πια διότι ευτυχώς βρισκόμαστε στην εποχή που η ενημέρωση έχει πολλούς διαφορετικούς διαδρόμους και τα social media είναι κυρίαρχα αυτή τη στιγμή».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΝΕΤ

ΠΗΓΗ: newpost.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights