Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Αυγούστου 2021

Στην Λευκάδα, για την ψήφο… “Ξηλώθηκαν” κόμματα και υποψήφιοι

Μικρότερη η μετακίνηση των ετεροδημοτών σε σχέση με άλλες χρονιές

Στις μονοεδρικές περιφέρειες των Ιονίων Νήσων, Λευκάδα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον των δύο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση και υποστηρίζουν την εκλογική τους δύναμη με οργανωμένες μετακινήσεις ετεροδημοτών.

Στη Λευκάδα, το ΠΑΣΟΚ μετακίνησε περίπου 300 ετεροδημότες από την Αθήνα με μισθωμένα λεωφορεία, ενώ η ΝΔ, μετακίνησε εξίσου σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων με κουπόνια από το ΚΤΕΛ και ναυλωμένα λεωφορεία από τους υποψήφιους βουλευτές.

Στην Κεφαλονιά μέχρι αύριο αναμένεται να φτάσουν περίπου 2.000 ετεροδημότες από τα δύο μεγάλα κόμματα, που μετακινούνται με ναυλωμένα λεωφορεία, ιδιωτικά αυτοκίνητα και πληρωμένα εισιτήρια.

Στη Ζάκυνθο, το ΠΑΣΟΚ με δύο μισθωμένα λεωφορεία και πληρωμένα εισιτήρια για ΙΧ αυτοκίνητα, έχει μετακινήσει περίπου 600 ψηφοφόρους από την Αθήνα. Απόψε αναμένονται να φτάσουν 3 μισθωμένα λεωφορεία από την ΝΔ στο νησί, ενώ ο αριθμός των ετεροδημοτών ψηφοφόρων του κόμματων αναμένεται να ξεπεράσει τους 400, καθώς έχουν διατεθεί κουπόνια του ΚΤΕΛ και εισιτήρια για ΙΧ αυτοκίνητα.

Στην Κέρκυρα, χωρίς τις μεγάλες μετακινήσεις ετεροδημοτών των περασμένων εθνικών εκλογών, με ναυλωμένα λεωφορεία και αεροπλάνα από την Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, θα διεξαχθεί η αυριανή εκλογική αναμέτρηση. Το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν οργάνωσαν μετακινήσεις ψηφοφόρων, ενώ στο νησί είναι ελάχιστοι εκείνοι που φτάνουν με δικά τους μέσα.

Από το FIMOTRO

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *