Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουνίου 2023

Τα “κορίτσια της Αριστεράς” και πάλι στον αγώνα για την ανατροπή

Είναι νέες, ωραίες , μορφωμένες, πετυχημένες  και προπάντων πολιτικοποιημένες. Αποτελούν ευχάριστη έκπληξη και δίνουν χρώμα στις εκλογές. Έχουν άποψη, εκφράζουν τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, ζητούν την ψήφο μας και την αξίζουν. Σας παρουσιάζουμε τα κορίτσια της Αριστεράς:

ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΑΡΑΒΑΝΗ του Γερασίμου

Υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, αλλά έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στη Λευκάδα. Εργάζεται σε εταιρεία συμβουλευτική σε θέματα διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου, κατ’ ανάγκην στην Αθήνα, απ’ όπου με την πρώτη ευκαιρία δραπετεύει για το αγαπημένο της νησί.

Απόφοιτος του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Αθηνών.

Σημαντικό μέρος της ζωής της έχει η έρευνα και η συνεχής ενημέρωση σε ζητήματα που αφορούν στον επιστημονικό χώρο των Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων (θέματα περιφερειακής ανάπτυξης, Ν.Α. Ευρώπης, Τουρκίας, Μέσης Ανατολής, μειονοτήτων και ειδικότερα της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία).

Έχει απασχοληθεί σε εταιρείες πολιτικής έρευνας και δημοσκοπήσεων, έχει ασχοληθεί με ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής και έχει διατελέσει δόκιμη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.Δ.Ι.Σ.) στο Κέντρο Μεσογειακών, Μεσανατολικών και Ισλαμικών Σπουδών (ΚΕΜΜΙΣ).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης & αρθρογράφος σε ενημερωτικούς ελληνοτουρκικούς ιστότοπους και εθελόντρια δασκάλα ελληνικών στο «Ανοιχτό σχολείο μεταναστών».

Γνωρίζει αγγλικά, τουρκικά, γαλλικά και ρωσικά.

Άρθρο της εδώ.

 

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ Δήμητρα του Σπυρίδωνα, Γιατρός

Υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας

 Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάζεται ως αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και στέλεχος του Κόμματος

H  κ. Σταματέλου είναι υποψήφια βουλευτής ΚΚΕ  Λευκάδας και μπορείτε να την δείτε  “επί τω έργω”  εδώ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση στη Λευκάδα που έκαναν την έκπληξη και τη διαφορά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights