Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Eπίσκεψη Ξ.Βεργίνη σε Λιμεναρχείο και Νοσοκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πέμπτη 26/4/2012

 

 

Συνάντηση Ξενοφώντα Βεργίνη με τον Λιμενάρχη Λευκάδας

 

Συνάντηση στο Λιμεναρχείο με τον Λιμενάρχη Λευκάδας κ. Άγγελο Κιούση αλλά και τον Διοικητή Ασφαλείας, κ. Αναστάσιο Βεργίνη, είχε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Ξενοφών Βεργίνης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Λευκάδα.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν ζητήματα και προβλήματα λειτουργίας του Λιμεναρχείου και ειδικότερα η έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό, ιδίως κατά την τουριστική περίοδο.  Επίσης, τονίστηκαν τα προβλήματα ως προς την έλλειψη μέσων που πρέπει να διαθέτει το Λιμεναρχείο για να μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στην αποστολή του.

 Ο κ. Βεργίνης, προσέφερε ευχαρίστως την βοήθεια και συμπαράστασή του, όπου και όποτε αυτή χρειαστεί, ώστε να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα και εξέφρασε την εκτίμησή του για την προσφορά του Λιμενικού Σώματος, σε όλη την ενότητα που καλύπτει το Λιμεναρχείο Λευκάδας

 Πολιτικό Γραφείο    Υποψηφίου Βουλευτή  ΝΔ Ν.Λευκάδας

                                                        Ξενοφώντα Βεργίνη

 

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Ξενοφώντα Βεργίνη στο Νοσοκομείο

 Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Ξενοφών Βεργίνης. Στο γραφείο της διοικήτριας τον υποδέχτηκαν εκτός από την κ. Μαριάνθη Μεσσήνη, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Γιώργος Κούρτης, ο εκπρόσωπος των γιατρών κ. Σαρανταένας, η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αντωνία Ξηρομερίτη, η διευθύντρια της διοικητικής υπηρεσίας κ. Μανωλίτση, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Αραβανής.

 Στην συνάντηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παλιό Νοσοκομείο, όπως επίσης και η πορεία διαδικασιών για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου. Τέθηκαν, ακόμη,  προβλήματα ανεπάρκειας προσωπικού, ανεπάρκειας πόρων και μέσων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Λευκάδας, ειδικότερα αυτή την περίοδο.

 Ο κ. Βεργίνης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη συμπλήρωσης του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, την ανάγκη εμπλουτισμού του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την ανάγκη συμπλήρωσης ελλείψεων που υπάρχουν στο διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Δήλωσε, δε, πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ελλείψεις  χρηματικών πόρων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου να διαβιβασθούν προς το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και πως θα παρέμβει ώστε να γίνει το “ξεμπλοκάρισμα” των διαδικασιών έναρξης για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου.

 Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη αξιολόγησης και στη συνέχεια αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου. Αφού υποσχέθηκε πως το Νοσοκομείο θα έχει την συμπαράστασή του όποτε τη χρειαστεί, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το προσωπικό και την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα  όλων.

 Πολιτικό Γραφείο Υποψηφίου Βουλευτή  ΝΔ Ν.Λευκάδας

                                             Ξενοφώντα Βεργίνη

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.