Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Σεπτεμβρίου 2021

Απάντηση στην Κατερίνα δίνει ο Σπύρος στο διαδίκτυο


My name is Spyros and I am a M@l@k@s από newsview

Απάντηση στο I am Hellene έρχεται να δώσει ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου, μόνο που εκείνος θα επιλέξει να βροντοφωνάξει μία άλλη ελληνική λέξη, γνώριμη ωστόσο στους ξένους!

“Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά ούτε και τεμπέλης. Η χώρα μου έχει από τους μικρότερους δημόσιους τομείς στην Ευρώπη και δουλεύω τις περισσότερες ώρες τον χρόνο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο”, σημειώνει με την αρχή του βίντεο.

Αναφέρεται στις διαδηλώσεις, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί χωρίς η αστυνομία να του επιτεθεί με χρήση χημικών.

“Δεν έχει πια σημασία τι θα ψηφίσω. Η χώρα μου κάνει πάντα ότι της λέει η Ε.Ε. και η ντόπια ελίτ”, τονίζει και αφού περιγράφει τα προβλήματα που έχουν διογκωθεί στην Ελλάδα και καταλήγει να βροντοφωνάξει My name is Spyros and I am M*lakas!

Στο τρίλεπτο βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο υπάρχουν και εικόνες από το βίντεο που δημιούργησε η Κατερίνα Μουτσάτσου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

πηγη:news 247.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“ΜΕΝΤΗΣ”: Κοπή πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αθήνα 16/12/2011 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο Μέντης», σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *