Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια “Ταρζάν”! Πάντα τέτοια!

 
Τα κατάφερε πάλι ο “Ταρζάν”, ο Αλέκος Δάγλας, προπονητής του Πρωτέα Βούλας που ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται στην Ηλιούπολη. Η ομάδα του Αλέκου Δάγλα επικράτησε 77-73 του Πανιωνίου και στον τελικό της Δευτέρας θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του αγώνα Αθηναϊκός-ΔΑΣΑΛ (85 – 53).

Τι είχε δηλώσει με την ανάληψη του Πρωτέα Βούλας

Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα, της ομάδας της γειτονιάς μου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι κάτοικος Βούλας κι έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του Πρωτέα και την προσπάθεια τους. Είναι ένα σωματείο που το διακρίνει η συνέπεια, το μεράκι και το οικογενειακό κλίμα κι θα είναι κρίμα να μην αγωνίζεται στην Α1. Αυτός, άλλωστε, είναι ο μεγάλος μας στόχος: να μείνουμε στην κατηγορία.
Τα τελευταία χρόνια είχα συνηθίσει να δουλεύω σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, αλλά η μάχη της παραμονής αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή. Αποφάσισα να αναλάβω το ρίσκο και το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την αποστολή μας εις πέρας.
Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τον προκάτοχο μου, Αργύρη Παπαπέτρου, έναν πολύ καλό προπονητή με εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος κράτησε μια άκρως συναδελφική και επαγγελματική στάση
“. (Δήλωση του Αλ. Δάγλα -7/2/2011. ΠΗΓΗ : grbasket)

Η συνέντευξη μετά τη νίκη του Πρωτέα Βούλας (LOCALTVV)

O αγώνας (LOCALTVV)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights