Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Σεπτεμβρίου 2019

Update: Αναβολή της επίσκεψης του Θ. Καββαδά στο Μεγανήσι

Update 20/04/2012. Προς καθορισμό  νέας  ημερομηνίας ,που θ’  ανακοινωθεί σύντομα, οδεύει η επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή του ΚΚΕ Λευκάδας στο Μεγανήσι με πιθανή εκείνη του άλλου Σαββάτου .Έτσι η σημερινή συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί.

19/04/2012 ώρα 23:00 .Την πρώτη του επίσκεψη  στο Μεγανήσι , σαν υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Λευκάδας,  πραγματοποιεί  σήμερα  Παρασκευή ο  κύριος Θωμάς Καββαδάς .

 Ο Θωμάς Καββαδάς θα βρίσκεται στις  5:30 μμ στο Βαθύ σε γνωστή καφετέρια του νησιού ,όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να  ενημερώσει για τις θέσεις του Κόμματος που εκπροσωπεί.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης της πράξης “ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Π.Ε. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΣΑΜΝ ΤΗΣ ΠΙΝ”

“Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο ελέγχου της πληρότητας των στοιχείων της αίτησης χρηματοδότησης.” “Στο πεδίο 47 αναφέρεται φορέας λειτουργίας […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συμβούλων της δημοτικής παράταξης “Μαζί στο μέλλον”για τη διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου

  Το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο (9η Συνεδρίαση- Κυριακή 26/06/2011), διακόπηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ, κατά τη συζήτηση θεμάτων προ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *