Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Μαΐου 2021

Η κ. Λιλή Καραβία ενημερώθηκε μ.α. και για το Περιφ. Ιατρείο Κατωμερίου

 

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λευκάδας

 

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε η κα. Λιλή Καραβία υποψήφια βουλευτής Λευκάδας με το ΠΑΣΟΚ.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν εκτός από την κυρία Καραβία, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Μεσσήνη, η Δ/ντριαΔιοικητικού κυρία Μανωλίτση, ο εκπρόσωπος των γιατρών κ. Σαρανταένας, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Κούρτης, επίσης ο κ. Αραβανής (αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου) ο κ. Μακρής μέλος του Δ.Σ. και η κυρία Ξηρομερίτη Δ/ντρια Νοσηλευτικής.

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα του Νοσοκομείου και την επίλυσή τους. Επίσης έγινε ενημέρωση από την κυρία Καραβία για το έργο του Νέου Νοσοκομείου,για το έργο του Περ. Ιατρείου Κατωμερίου, το έργο του Κέντρου Υγείας Βασιλικής, τον εκσυγχρονισμό των Περιφερειακών (αγροτικών) Ιατρείων, τον εξοπλισμό του υφιστάμενου Νοσοκομείου και την προμήθεια του νέου ακτινολογικού μηχανήματος. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα υλοποιηθούν από το ΕΣΠΑ ( ΠΕΠ Ιονίων Νήσων).

 

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα των εφημεριών, των αγροτικών γιατρών και των συνταγογραφήσεων καθώς επίσης λύθηκε και το θέμα των εφημεριών της γιατρού στο Κάλαμο.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συμφωνία καταβολής ετήσιου τιμήματος 10ετούς διάρκειας από την επένδυση στον Σκορπιό παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα – Διαψεύδει ο δήμος Μεγανησίου (upd)

“Θα παραχωρηθεί ποσό 50.000 ευρώ ετησίως από την έναρξη λειτουργίας της επένδυσης και για 10 έτη στους Δήμους Λευκάδας και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *