Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Μαΐου 2021

Εξελέγη ο νέος Πρόεδρος του Ιούδα. “Συνταξιοδοτείται” ο Γάντζος

Kανονικά διεξήχθησαν σήμερα 11/4/12 αντί της Παρασκευής οι εκλογές (με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) για Πρόεδρο Ιούδα σήμερα στο Κατωμέρι. Ο λόγος ήταν η “συνταξιοδότηση” του  πρώην Προέδρου Στάθη Πολίτη (Γάντζος). Υποψήφιοι για το χρίσμα οι Κώστας Δάγλας, Νίκος Πολίτης, Σπύρος Δάγλας, Τάσος Δάγλας, Κώστας Αυγερινός, Κώστας Καββαδάς και Κώστας Κονιδάρης. Τελικά επικράτησε έπειτα από μαραθώνιες εκλογικές διαδικασίες ο Κώστας Κονιδάρης.

Συντονιστής ο Μέγας Μάγιστρος του Κατωμερίου Νίκος Κατωπόδης (Πέτσας). Προγραμματικό λόγο προς τους παρευρισκομένους απηύθυνε αμέσως μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος.  Mεταξύ άλλων είπε τα εξής: “Θα προσπαθήσω…” (χειροκροτήματα), “θα προσπαθήσω…” (χειροκροτήματα), “θα προσπαθήσω…” (χειροκροτήματα, ζητωκραυγές, αποθέωση απ΄ το πλήθος!).

Δείτε την εκλογή και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του νεοεκλεγέντος Προέδρου στο video που ακολουθεί:

ΧΟΡΗΓΟΙ:  Ο Λάμπρος Δάγλας το πουκάμισο του Ιούδα,  ο Νίκος Πολίτης  τον χώρο, 10 κιλά κρέας ο Γιέπες, τις καρέκλες ο Κώστας Καββαδάς, την ατμόσφαιρα ο Πέτσας.

Συμφωνήθηκε αντί για πετρέλαιο (λόγω της τιμής) να χρησιμοποιηθεί για το κάψιμο του Ιούδα χαρτί. Ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος δεσμεύτηκε, το τραπέζι να προηγηθεί όλων των υπολοίπων ενεργειών.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κώστας Δρακονταειδής στο ΔΣ Λευκάδας για την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου Μεγανησίου: “Δεν μπορούμε να βαράμε τα σαμάρια , αφήνοντας στο απυρόβλητο τον γάιδαρο”

Εν ολίγοις χάσαμε την “Τζένη ”  αλλά μας έμειναν οι νόμοι “Έγραψα λοιπόν μεταξύ άλλων σε σχόλιο-επιστολή προς τον Σύλλογο Γονέων και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *