Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ψηφοδέλτιο – έκπληξη από τον ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

Με τον “αέρα” της καλύτερης αντιπολίτευσης, του καθαρού πολιτικού λόγου, των ολοκληρωμένων προτάσεών του και με σύνθημα “Ή Εμείς ή Αυτοί“, το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα έχει κερδίσει το προνόμιο να “συνομιλεί” με όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Επίσης η σταθερή θέση του για κοινή δράση – συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς και μάλιστα με κυβερνητική στόχευση που θα οδηγήσει σε μια νέα λαϊκή πλειοψηφία, του επιτρέπει ν’ αυξάνει (κατά πολύ) τη διεισδυτικότητά του σε όμορους πολιτικούς χώρους. Αυτά προφανώς θα επιδιώξει να κεφαλαιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η “αιχμή του δόρατος” θα είναι βέβαια τα ψηφοδέλτιά του σε όλη τη χώρα.

Σε ότι αφορά τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, φαίνεται ότι η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου στο νομό είναι ζήτημα χρόνου ή μάλλον …προκήρυξης των εκλογών. Η Τοπική Επιτροπή ολοκλήρωσε ήδη τις προβλεπόμενες διαδικασίες και επέλεξε ως υποψηφίους δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενημερώνοντας σχετικά τον ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά. Τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι “το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο ανταποκρίνεται πλήρως όχι απλά στην καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του κόμματος στη Λευκάδα αλλά κυρίως στη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει και να εκφράσει τοπικά τον άλλο δρόμο, μια εναλλακτική πρόταση στηριγμένη σ’ ένα ενωτικό, αγωνιστικό, μαχητικό κίνημα των πολλών που θ’ αλλάξει την πορεία της χώρας”. Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής μίλησε για “ψηφοδέλτιο-έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ” και τόνισε ότι “επιδιώξαμε η πρότασή μας να είναι πρόκληση για τους συμπολίτες μας. Νομίζω ότι το πετύχαμε”.

Οι πληροφορίες μας μιλούν για άτομα με έντονη παρουσία και σημαντική κοινωνικο-πολιτική δράση, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διαδικασία των βουλευτικών εκλογών ως υποψήφιοι. Γεγονός πάντως είναι ότι το κλίμα αισιοδοξίας που (έτσι κι αλλιώς) υπήρχε στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύεται σημαντικά κι από την σύνθεση του ψηφοδελτίου που θ΄ ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες 2 ημέρες.

ΠΗΓΗ : mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights