Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2022

Καλώς ορίσατε στη νέα ιστοσελίδα του Meganisi News!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (21.12.2010), το Meganisi News … “άλλαξε”. Πρόκειται για μια νέα ιστοσελίδα, με νέο face, με περισσότερη θεματολογία, διατηρώντας πάρα ταύτα την …παλιά της συνταγή: έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική, ανεξάρτητη ενημέρωση, παράλληλα με την προβολή του νησιού μας, της πολιτιστικής του κληρονομιάς, της καθημερινότητας των κατοίκων του.

Το Meganisi News δέχεται επώνυμα σχόλια και επιστολές. Άλλωστε πολλές φορές αποτέλεσε το «Ελεύθερο Βήμα» για πολλούς, αρκεί να τηρούνται οι αυτονόητες προϋποθέσεις, που συνιστούν πολιτισμό και προπάντων  πολιτισμένη επικοινωνία. Όσοι συμμετέχουν στη συντακτική ομάδα του Meganisi News δεν είναι ανώνυμοι, αφού κάθε ανάρτηση θα υπογράφεται με ονοματεπώνυμο.

Το “συντάκτες” το βάζουμε σε εισαγωγικά, διότι κανείς μας δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά ούτε και έμμισθος, ώστε αυτή μας η ενασχόληση να αποτελεί στοιχείο κύριου ή παράλληλου βιοπορισμού ή και οποιασδήποτε προσόδου. Έχουμε τις δουλειές μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, και ένα κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μας δεν αισθανόμαστε ότι το στερούμε από αυτούς που θα έπρεπε να τους το αφιερώνουμε πλήρως και αποκλειστικώς, αλλά τουναντίον το προσφέρουμε με χαρά και αγάπη στο Μεγανήσι.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποια δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ευχόμαστε στους απανταχού Μεγανησιώτες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που είναι μακριά από τα σπίτια τους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *