Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

(update 20:10) Ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Μεγανήσι;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να «βγει στον αέρα» το όνομα υποψήφιου δήμαρχου για το Μεγανήσι. Βέβαια είναι κάπως παρακινδυνευμένο, γιατί το διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι αρκετά μεγάλο και η πιθανότητα να «καεί» είναι εξίσου μεγάλη, αν όχι σίγουρη κατά τη γνώμη μας. Από την άλλη αντιτείνεται ότι επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και επειδή χρειάζεται να ζυμωθεί και η κοινωνία του νησιού με νέα πρόταση που θα συνθέτει, δεν είναι καθόλου νωρίς ακόμα και αν αυτό θα προκαλέσει αντισυσπειρώσεις γύρω από αυτή την πρόταση. Αυτό, ας μας επιτραπεί, μας θυμίζει λίγο και την αμερικάνικη επικοινωνιακή σχολή «πες για μένα ότι θες αρκεί να προφέρεις σωστά το όνομά μου».

Τέλος πάντων, οι ζυμώσεις έχουν γίνει και πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για πρόσωπο ευρείας αποδοχής από την κοινωνία του Μεγανησίου, με «βαρύ» βιογραφικό (επαγγελματικό κλπ). Ο ίδιος φέρεται να μην…ερωτροπεί άλλο με την ιδέα, αλλά να έχει πει το τελικό «ναι»  (τις οχλήσεις άλλωστε τις είχε δεχθεί εδώ και καιρό και η προσπάθεια ήταν έντονη). Μένει να διευθετηθούν, καθώς λέγεται,  οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις που θα του επιτρέψουν κάπου μετά τις γιορτές του Πάσχα τη μόνιμη μάλλον  εγκατάστασή του στο νησί, το οποίο επισκέπτεται αρκετές φορές το χρόνο.

Εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε μόνο ένα πράγμα: με τον Καλλικράτη 2 να εξακολουθεί το Μεγανήσι να παραμένει αυτόνομος δήμος. Αν πάλι όχι (οι καιροί είναι πονηροί), βλέπουμε το θετικό της υπόθεσης, τον «επαναπατρισμό» Μεγανησιωτών που μπορούν να προσφέρουν με πολλούς τρόπους στην μικρή μας κοινωνία.

Για να μην παρατείνουμε άλλο το ερωτηματικό, το ΜΝ εξασφάλισε και τη φωτογραφία!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.