Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Έλληνας ερασιτέχνης λύνει το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας

Απαιτείται πολιτική βούληση και διαφορετικός προσανατολισμός στην παγκόσμια οικονομία. Ούτε πετρέλαιο, ούτε φυσικό αέριο δεν μπορεί να συγκριθεί με την ενέργεια του νερού της βρύσης. ‘Ομως όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα σήμαινε αυτό για τις μεγάλες πετρελαϊκές  εταιρίες  του πλανήτη. Πρέπει  ο καθένας μας να προβληματιστεί, για ποιό λόγο ενώ υπάρχει άφθονη ελεύθερη ενέργεια, μας κατευθύνουν σε πηγές ενέργειας καταστροφικές για το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.

Αφού γνωρίζουν γιατί συνεχίζουν να εγκληματούν; Ενεργούν αυθόρμητα  κι άναρχα με γνώμονα το κέρδος ή γνωρίζουν το αποτέλεσμα αυτών τους των αποφάσεων; Η μήπως και τα δυό; Διαβάστε το:

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ τον εφευρέτη που εδώ και 16 χρόνια δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ και τα καύσιμα!

Για 16 χρόνια δεν έχει πατήσει το πόδι του σε βενζινάδικο και δεν του έχει έρθει λογαριασμός της ΔΕΗ, φυσικά ούτε χαράτσι……

Ο 50χρονος ερασιτέχνης ερευνητής κατάφερε να φτιάξει στο σπίτι του τη δική του μονάδα παραγωγής ενέργειας…

Πρόκειται για τον 50χρονο «πολυμήχανο» ερασιτέχνη ερευνητή, Μιχάλη Καλογεράκη, ένθερμο οπαδό της πράσινης ενέργειας, ο οποίος έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του, στις Γούρνες Ηρακλείου, τη δική του μονάδα παραγωγής ενέργειας, το δικό του παρασκευαστήριο καυσίμων, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιους αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου.

Ο Μιχάλης Καλογεράκης, ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, έχει καταφέρει επί χρόνια να έχει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με τη χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας.
Παράλληλα, στην αποθήκη του σπιτιού του παράγει το οικολογικό καύσιμο από ζαχαροκάλαμο και σάπια φρούτα, το οποίο, σε συνδυασμό με μια μικρή μετατροπή στον κινητήρα της μηχανής του, του έχει δώσει μέχρι σήμερα πάνω από 25.000 δωρεάν χιλιόμετρα.
Δείτε τον σε παλαιότερο βίντεο σε εκπομπή της ΝΕΤ να παρουσιάζει μία εφεύρεσή του.


http://makedonia-is-greece.blogspot.com

ΠΗΓΗ

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *