Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Η ΠΙΝ στη διεθνή τουριστική έκθεση Holiday and Travel Show στη Μελβούρνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 17 Μαρτίου  2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού

                   49100, Κέρκυρα                                        

Τηλ: 26610 – 26523

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη διεθνή τουριστική έκθεση Holiday and Travel Show στη Μελβούρνη

    Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι Αυστραλοί και οι ομογενείς της Αυστραλίας στην Επτανησιακή αποστολή, που συμμετέχει στη διεθνή τουριστική έκθεση Holiday and Travel Show, που πραγματοποιείται 17 και 18 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Επικεφαλής της Επτανησιακής αποστολής είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Πολιτισμού, Χρήστος Σκούρτης, ενώ συμμετέχει και η Περιφερειακή Σύμβουλος από την Κεφαλονιά, Τζόγια Γρουζή.

Στην έκθεση της Μελβούρνης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει με περίπτερο, σε συνεργασία με το Εμπορικό Ελληνοαυστραλιανό Επιμελητήριο. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων επτανησιακοί χοροί από συγκροτήματα ομογενών, ενώ η Περιφερειακή Σύμβουλος, Τζόγια Γρουζή, μίλησε με θέμα την Επτανησιακή γαστρονομία και παρεχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό 3XY.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, η Επτανησιακή αποστολή θα επισκεφθεί το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης και θα συναντηθεί με την πρόξενο Ελένη Λιανίδου. Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης, Χ. Σκούρτης, θα δώσει ραδιοφωνικές συνεντεύξεις πρώτα στο ραδιόφωνο SBS και αμέσως μετά στο ραδιοφωνικό σταθμό 3XY.

Το απόγευμα της ίδια μέρας θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επτανησίων στο κτίριο της Ένωσης Κεφαλλήνων «Ο Κέφαλος».

Την Τρίτη 20 Μαρτίου έχει προγραμματισθεί επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού της Βικτώρια, Νίκο Κότσιρα και τον ειδικό σύμβουλο του Υπουργείου Φώτη Καπετόπουλο.

1. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Χρήστος Σκούρτης, στο χώρο της έκθεσης με tour operator από τη Μελβούρνη
2. Η Περιφερειακή Σύμβουλος από την Κεφαλονιά, Τζόγια Γρουζή, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Επτανησιακής Κουζίνας
3. Από αριστερά: Ο Άκης Βασιλειάδης, υπάλληλος της Π.Ι.Ν. ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρ. Σκούρτης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Τζόγια Γρουζή και ο Γιώργος Πάγκαλης, Πρόεδρος Ένωσης Κερκυραίων Μελβούρνης
4. Δημοσίευμα εφημερίδας για την προβολή των Ιονίων Νήσων, στην Αυστραλία
5. Στιγμιότυπο από την έκθεση
6. Στιγμιότυπο από την έκθεση

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights