Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιανουαρίου 2021

Xωρίς αντικαταστάτη ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Άλκης Κονιδάρης

Αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα  ο δήμαρχος Μεγανησίου κ.  Ευστ. Ζαβιτσάνος και η δημοτική του παράταξη “Μαζί στο Μέλλον“.  Απ’ ότι μαθαίνουμε ο πρώτος επιλαχών και υποψήφιος  για τη θέση του κ. Άλκιμου Κονιδάρη που είχε υποβάλει την παραίτησή του (δείτε εδώ κι εδώ) κ. Καλλίνικος Γεώργιος, παραιτήθηκε του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος.

Φαίνεται όμως ότι ούτε κι αμέσως επόμενος θέλει να συμπληρώσει …την «ηλεκρική καρέκλα» του δημοτικού συμβούλου, με την τρίτη  κατά σειρά προτεραιότητας υποψηφιότητα για αντικατάσταση  συμβούλου να προκρίνεται, δίνοντας τροφή για «νέα σενάρια» δημιουργίας καινούργιων  πλειοψηφικών σχηματισμών.

Τελικά έρχεται απόλυτα να επιβεβαιωθεί μια παλιά κινέζικη παροιμία-ευχή που δίνεται από ηλικιωμένους κινέζους προς νεώτερους:

«Νά ΄στε   τυχεροί να ζήσετε σ’ ενδιαφέροντες  καιρούς».

Σχετικά

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας

Έκτακτο: Nέα υποβολή παραίτησης δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επεισοδιακή αποχώρηση Δημοτικού Συμβούλου στην 10η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Μεγανησίου

Το ότι ομολογουμένως ανύπαρκτη είναι πλέον η αντιπολίτευση στα τελευταία δημοτικά συμβούλια του δήμου Μεγανησίου, δεν εμποδίζει την ύπαρξη επεισοδίων […]

Kινηματογραφική Λέσχη Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων: “Ανταρκτική, στα όρια του αδυνάτου”

Ο Τζέρι, μέλος μιαςεπιστημονικής αποστολής στην Ανταρκτική, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη βάση εξαιτίας άγριων καιρικών συνθηκών, αφήνοντας στο έλεος της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *